Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Recenze (435)

golfista 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to stejná "blbost" jako první díl. Ale - zatímco u jedničky jsem nevěděl do čeho jdu a byl jsem docela příjemně překvapen, tak teď jsem to věděl a překvapen jsem byl taky :( Možná je to líp natočené, ale absence jakéhokoli příběhu začne ve druhé půli dost vadit. Když jednička byla "za tři", tak tady musím o dost níž. ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Akcia neprehľadná a neurotická, paródie na filmy trapné, dej prakticky žiaden. Keby niekto v kine poprehadzoval celuloidové kotúče, vôbec si toho nevšimnete. Pokiaľ tento film zaznamená komerčný úspech, bude to znamenať začiatok konca dobrej americkej filmovej zábavy - k natočeniu niečomu takému totiž netreba nič viac, než veľký rozpočet. Som rád, že zomriem so súčasnou generáciou a nebudem svedkom doby, kedy sa touto rovnicou bude riadiť 90% hollywoodskej produkcie. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dostanete, co čekáte. Tři pěkný holky, upřimně řečeno stará Moorová je lepší, spoustu na hlavu padlých situací a neuvěřitelných efektů, logiku postrádající děj a slušně šlapající soundtrack. A ještě se u toho dá mýt nádobí! ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Teď už trochu lituju, že jsem si nezašel na jedničku. Tohle je totiž totální jízda, která nenudí ani sekundu! Bohužel vzpomínky na ní vyprchají setsakramentsky rychle. Lucy Liu is hot. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Přinejmenším stejně zábavné jako jednička. Prostě hovadina na entou, ale opravdu vtipná. Parodování filmů je místy celkem povedené (M:I2, Flashdance) a cameo role nemají chybu. Takhle by měly dvojky vypadat, více akce, více vtipů a přitom si zachovat kouzlo prvního filmu. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Cool holky, cool jízda a cool film, jehož intelektuální úroveň se pohybuje někde u dna Orlické přehrady, ale je neuvěřitelně zábavný. U parodie na Mys hrůzy jsem málem umřel smíchy :) ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pomalejší bullet-time, přiléhavější latex, vypilovanější vibrace jistých nejmenovaných partií, ještě ztřeštenější, rychlejší, hlasitější, to jsou noví Andílci. Videoklipový nářez je oproti jedničce ochuzen o jakékoliv příběhové těžiště a (pravděpodobně správně) sází na to, že tohle léto vysuší naše mozky a degradovaný zbytek těl bude zírat na omáčku bez knedlíků naprosto pobaveně. Nevím, osobně jsem tímto downgradem zklamán a Andílci se v mých očích už bez debat dají označit jako bezmyšlenkovitá popcornová jízda, přesto jsem se ještě pořád královsky bavil. Film neztrácí tempo, vizuálně je nabroušený jako břitva, hodně nahlas tam hrají Prodigy a holkám... těm to sekne pořád. Pokud se někdy dočkáme trojky a ta poběží ve stejném tempu, mozek už nechte stoprocentně doma. Teď Andílci kolidují přesně na hranici stravitelnosti... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, je to strašlivá hovadina. Ale copak se můžu upřímně zlobit na film, který svoji zhovadilost v každé scéně otevřeně přiznává, nebere se vůbec vážně a je natočen ve vražedném tempu, které nedovolí se nudit? Někdy s jistou dávkou nadhledu se dá konzumovat i takováhle ptákovina. Čímž neříkám, že podobný typ zábavy vyhledávám. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co můžete čekat od filmu, jehož originální název mluví o úplných trotlech?;) Spoustu akce, žádný smysl čehokoliv, děsně cool postavičky, a abych nezapomněl, pěkné roštěnky. A k nim ještě Demi Moore, jejíž scény jsou tím nejlepším, co druhý díl andělských mršek nabízí. Billa Murraye, skvělého znuděného zmatkáře se stylem nahradil neskvělý nudný pablb původu exotičneho, a jeho scény jsou pro mě (a tím pádem i pro film;)) naopak tím největším záporem. Z lasičky sice možná umřete a MC Hammer je taky pořádná šupa, ale celkově to prostě je slabší než jednička - a tak dám (vzhledem k obsahu) slušných 50%. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Já na to kašlu, vím, že tohle hodnocení je jak pěst na oko, ale pro mě jsou Charlieho andílci totální oddechovka a tip na letní vypalovačku. Ať se za to smažím ve filmovém pekle, ale já pod čtyři nejdu... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Již během „jakože mongolského“ prologu jsem si říkal, že tohle není normální, že musí jít o nějakou videohru, kterou hrají hlavní hrdinky. Nešlo. A s přibývajícími minutami to bylo ještě víc over the top. Nic jako příběh zde neexistuje, jsou to jenom autonomní akční výstupy tří pekelně sexy dam. Akce, naprosto přestřelená akce, sestává z neskutečných akrobatických kousků, při nichž i mistři wu-xia musí blednout závistí. Několikametrové skoky, přemety, kopy s výskokem, dlouhé skoky do auta bez střechy – nevypadá to ani trochu reálně, hrdinky téměř nikdy neutrží ani škrábanec (teprve po finálním souboji vypadají trošku sedřeně) a pokud začnete mít připomínky typu „vždyť tohle nemohla přežít“, doprovázené nezvyklým tikem v oku, promptně film zastavte a pusťte si nějakou relaxační hudbu. Spousta situací připomíná již viděné z jedničky (tančící Andílci, Dylan a její osobní problémy), humor je stejně přiblblý, způsob zabírání tří ústředních krásek stejně lascivní. Navíc je tady Demi Moore s její vyzrálou krásou, Shia LaBeouf s ďábelským účesem a John Cleese s hláškou „Ukaž mi bobra“. Cameo Bruce Willise, použití hudby z CSI, filmový plakát připomínající M:I 2 a parafrázování Mysu hrůzy, nenadchne, ale potěší a umenší váš pocit viny ze sledování něčeho takového. 55% Zajímavé komentáře: k0C0UR, Tyler, PALINO ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já jsem nenáročnej divák, takže mě stačí když Cami kmitá tou svou prdelkou ze strany na stranu a už uvažuji, že by mohl film dostat Oscara. Krásně se na to kouká. Přestěhovanej blázinec na filmové plátno. Samozřejmě vážně se tady nedá brát ani upozornění před filmem, že kopírování DVD je zločin. Prdlost dostala zelenou jak v akčních scénách, tak v dialozích a tvrdě devastuje diváky co berou všechno ukrutně vážně. No a nás magory veme třeba scéna jak ten černoch olizuje surf, tanec na MC Hammera, úvodní mongolská akcička je vynikající zvěřinec, hlavně Cami na tom bejkovi no a pak ten přestup z letícího náklaďáku do padající helikoptéry to je lahůdka, kterou dělám každou sobotu dopoledne. Vrcholová scéna je samozřejmě ta, jak se potká Cami v bílých plávkách s Demi v černých plavkách, to už jsem padal do mrákot. Červený ferari, zlatý pistole, no prostě ten film je ňami, ňami, hlavně Cami, Cami . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina, která ale má něco do sebe, jenže vůbec nevim co. Snaží se to být akční, stále akční, což jim docela vychází, jenže také sází na efektivitu, která film opět jako v prvním díle sráží. Nesmyslnost filmem prochází naprosto svévolně a to je špatně. Ta prostě bije do očí neskutečně. Zase jsem ale potěšen muzikou. Občas se tam najdou pecky v podobě The Who. A nakonec ty vedlejší role, kde se objevil Joey z Přátel. Není v každým filmu a všude vypadá stejně legračně. Takže alespoň chvíle, která v celém filmu potěší. I tak Charlieho andílky nemám rád. Ty holky se tam natřásaj sem tam sem tam.....Neustále, a toho už mám celkem pokrk. Rozkošné ale naprosto tupé, stejně jako celý decentně debilní film. --- Věděl jsem, že mě najdete! Kolik s sebou máte mužů? - Jsou se mnou dvě kamarádky. - Ale tam nahoře je padesát chlapů! - Vím, není to od nás moc fér. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $100,830,111Tržby Celosvetovo $259,175,788║ Po prvom celkom stráviteľnom filme prišiel dosť premrštený priešlap, kde skoro nič poriadne nefunguje a vyzerá plocho. /35%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Holky už by si měly najít jinou zábavu, protože napodruhé se ukazuje, že první pokus nebyl jen nezávaznou hříčkou, ale vážným začátkem zběsilé série. Ovšem zatímco první film se dal díky mé neznalosti předlohy přetrpět, se dvojkou už přestává veškerá legrace. Jenom hezké exteriéry nestačí, pokud chybí všechno ostatní... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film trval stejně jako videoklip, děkoval bych Bohu, že se dneska netočí videoklipy delší 4 minut. Bohužel tomu tak je a já musel sledovat 105 minut(tolik? :(( ) Nudnou podívanou plnou hezkejch holek(za to je ta hvězdička :-)). ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Moc zábavná záležitost. Jasně, tak nějak to nezapadá do mojí filmové topky, ale patří to tam. Hloupý příběh je jen záminkou pro bezhlavou a neustávající akci, povedené a záměrně trapné vtípky, příjemnou hudbu, ale především pro úžasně krásné a charismatické hrdinky. Obzvlášť scéna v bublinkách je hodně výživná. Když je horké léto, není nic lepšího (samozřejmě pokud jde o filmy), než čučet na tenhle film s velikým kyblíkem medového popcornu. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::: Já prostě nemohu jinak. Třeba mě kamenujte 100 let, ale hodnocení nezměním, už jen kvůli kundézní Drew Barrymore ........ ach .......mňam !!!!!! ,-) ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama