Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď vévodil mému osobnímu žebříčku filmového nevkusu Klub sráčů, ale Tom Green s jeho Freddyho úletem tento snímek minimálně srovnal. Přesto jsem tento film musel shlédnout - kdo by odolal vidět ehm ejakulaci slona ehm. "Musíš se vcítit do toho zvířete, musíš být v něm" - koho nyní při této větě napadlo, že rozřeže nějaké zvíře a vleze si do jeho čerstvě vykuchané kůže tak může směle přidávat hvězdičky, protože jste jedineční blázni jako Tom Green. Jsem i pro tvrdší srandu, ale TOHLE nebylo vtipné. To bylo dost pitomé a ujetost sama o sobě je velice nedostačující... Vím, že se nemá reagovat na jiné komentáře, ale nyní musím - Shit - nic proti tvému hodnocení, v jistém rozpoložení bych možná hodnotil stejně, ale aspoň to lépe odůvodni. Skvělý herci a skvělý scénář můžu napsat ke všem filmům, které se mi líbili a že je to nářez? To nepochybně...kdo kdy viděl Toma Greena v nějakém filmu či na MTV, tak ví o čem mluvím - on je totiž blázen a vůbec se nedivím Drew Barrymore, že ho opustila. Dívím se, že se s ním dala dohromady... ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Když se budu odvolávat na ten stupidní český překlad, řekl bych, že to není úlet Freddyho, ale úlet Toma Greena, který jaksi nepochopil, že netočí další ze svých show, ale regulérní film. V některých scénách (továrna na sendviče, restaurace) by divák spíše čekal obyčejné lidi, kteří neví, která bije a kameru snímající jejich překvapené reakce. K tomuto neduhu je třeba přičíst nechutné (porod, zlomenina), nevtipné (již zmíněná továrna na sýry) a mnohdy trapné (opět restaurace) scénky a fakt, že s hlavním hrdinou se nedá ztotožnit nebo ho alespoň litovat či se mu alespoň smát. Ta jedna hvězdička je za několik vtipných momentů (všehovšudy byly asi tři) a jako poděkování Tomu Greenovi za to, že už netočí. ()

Reklama

Balu... 

všechny recenze uživatele

Tento grandiózní filmový výtvor byl stvořen pro malou skupinu jedinců povznesených nad běžné kritéria pro srovnávání filmů, kteří si nic nedělají z bezúčelných a samolibých srovnání s Shawshank Redemption - jedinečnost a originalita Freddyho je v ocenění neskutečného potenciálu famózního Toma Greena a dvou bobrů.. ( You´re stupid beaver ! ) =) ()

boni 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi není cizí jakýkoli nekonvenční humor, dokážu ocenit i "sebedebilnější" komedii, ale tohle je prostě nijaký. Vtipné scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky a jediné plus tohohle filmu je opravdu ulítlý Tom Green. Jinak ale nuda, nuda, šeď, šeď. Film se celou dobu drží křečovitě svojí šablony, která ale už od prvních minut jaksi nefunguje. Ale zase že by se to nedalo vidět, to určitě ne, čili není důvod dávat méně než dvě hvězdy. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dávam plnohodnotné tri hviezdičky, pretože áno, miestami to bolo mierne nezmyselne úchylné, ale naopak miestami to malo prekvapivo originálne a miestami vtipné skceče a miesta. tom green je riadny týpek a môže sa stať, že jeho prejav zapôsobí len na niekoho - to je úplne v poriadku, je to presne o tom, že takýto do extrému dotiahnutý spôsob prezentácie . . . a vlastne aj prezentovaného si nájde úzku skupinu pripravených a správne naladených, podobne ako sa niekomu páči a inému zas nie jim carrey, alebo kevin smith, alebo austin powers . . . podobne je to aj s greenom, ktorý je iba ďalšia postavička Americkej zábavy . . . občas som si povedal, že si to mohol odpustiť, ale občas som si povedal, "to bolo dobré!", rozhodne lepšie, ako tucty a kopy tínejdž komédií a paródií, ktoré sa bezducho produkujú a niekomu ešte stále nezapaľuje a myslí si, že niekoho bavia . . . a ak aj naozaj niekoho bavia, tak to je potom zlé. Naopak tento film, balansujúci na hrane komédie a blbosti (a občas spadajúci hlboko na jednu ale aj na druhú stranu) je niečo, čo by nemalo byž kategoricky zavrhované ako odpad no ani vyzdvihované ako "thats the way!" a super náter. uvedomujem si, že tu o dielku, ktoré si to VôBEC nezaslúži rojímam príliš nadmieru, len sa snažím možno aj pre seba objasniť, prečo sa mi tento "úlet" celkom páčil. Hlavným faktorom je asi to, že som sa v podstate bavil aj s vedomím toho, že pár scén je dosť nevhodných . . . ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • DVD umožňuje prehrať film aj so zvukovou stopou, ktorá zachytáva reakcie publika v kine počas premiéry. Najväčší odpor dávajú diváci najavo počas scény, v ktorej Gord (Tom Green) drží v ruke stoporený konský penis a máva ním. (tomashrabek)
  • "Ostatným nomináciám by som chcel povedať, že si nemyslím že si niekto zaslúži toto ocenenie viacej ako ja." (preslov Toma Greena na odovzdávani Zlatej Maliny) (Flipper)
  • Film dostal v Amerike rating NC-17 kôli krutému sexuálnemu a bizardnému humoru. (Flipper)

Reklama

Reklama