Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josie Gellerová pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times. Jelikož vypadá daleko mladší než na svých pětadvacet, je vyslána na střední školu, aby získala materiál pro článek o životě současných teenagerů. A tak se Josie začne vydávat za osmnáctiletou studentku. Jenže na střední škole nebyla zrovna šťastná – nebyla moc oblíbená, chyběli jí přátelé a provázela ji smůla. Vrátí se jí všechny ošklivé vzpomínky na střední, ale rozhodne se překročit svůj vlastní stín. Od svého bratra Roberta si vypůjčí auto odpovídající studentce střední školy a své konzervativní oblečení vymění za výstřednější, které ovšem neodpovídá současnému trendu mladých lidí, což zjistí hned první den. Josie se snaží zapadnout mezi ostatní spolužáky, ale stává se terčem vtipů a zase je ve skupině šprtů. Josiein šéf August jí ukáže článek o střední škole, který byl vydán konkurenčními novinami, a dá Josie za úkol spřátelit se s těmi oblíbenými. Na pomoc jí pošle kolegu, který tráví čas v přenosovém voze a dá Josie minikameru v podobě šperku. Všichni v redakci se na přenos dívají jako na román, protože mezi Josie a učitelem angličtiny Samem vzniká milostný cit... Josie chce svůj pobyt na střední ukončit, ale její bratr Robert ji podpoří a nakonec se i na stejnou střední zapíše. Robert se hned dostane mezi školní elitu a začne vyprávět o Josie příběhy, které ji mezi oblíbence dostanou. Josie nabízí Augustovi několik témat na článek, ale jemu se žádné nelíbí. Nkaonec jí řekne, aby napsala skandální článek o svém vztahu s učitelem Samem. Josie nechce, ale když to nenapíše ona, napíše to někdo jiný z nahraných záznamů. Blíží se promenáda, která se koná každý rok na počest maturantů a volí se na ni král a královna ročníku. Josie pozve nejoblíbenější kluk Guy a jí se tak splnil její sen ze střední. Tenkrát ji také pozval nejoblíbenější kluk, ale pak kolem jejího domu jen projel a házel na ni vajíčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (169)

Snape 

všechny recenze uživatele

Už od začátku je jasné, že Nepolíbená se drží klasického schématu "ošklivé káčátko - láska - proměna v krásnou dívku" a že spěje k happyendu. Proto kdo bude čekat kinematografické veledílo, bude zklamán. Nicméně pokud si chcete u nějakého filmu odpočinout, tato příjemná romantická komedie s dobře své roli odpovídající Drew Barrymore je tou správnou volbou. ()

trinan_kop odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je radikálne odporný. Ideálne to vyskytuje paródia na tento film v inom filme - šedivá dôchodkyňa s diktafónom medzi študentami strednej sa pýta že kde je jej trieda. Proste tučná, odporná, škaredá Drew, navyše v tak strašne napísanej úlohe. Ale dá sa to pozerať kvôli tomu aby sa človek zasmial na hlúposti scenáristov, režiséra a drew barrymore. ()

Reklama

shioo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení. Pro mě mnohem záživnější počin než jiné a "novější" romantické slaďárny. Drew Barrymore v Never Been Kissed a Renée Zellweger v Bridget Jones's Diary jsou zkrátka role do které se stylizuje každá ženská od 14ti do 50ti dobrovolně a dokonce ráda. Kromě toho pletka s učitelem a snaha jít s dobou zaručuje vtipnou podívanou s husí kůží na konci. Já si ho zkrátka shlédnu každoročně a velmi ráda. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Never You Mind - Semisonic ,2. Standing By - Willis ,3. Lucky Denver Mint - Jimmy Eat World ,4. Problem - Remy Zero ,5. Erase & Rewind - Cardigans ,6. Closer To Myself - Kendall Payne ,7. At My Most Beautiful - R.E.M. ,8. Catch A Falling Star - Block ,9. Candy In The Sun - Swirl 360 ,10. Until You Loved Me - The Moffatts ,11. Cumbia De Los Muertos - Ozomatti ,12. Watching The Wheels - John Lennon/Yoko Ono ,13. Please, Please, Please, Let Me Get What I Want - The Smiths ,14. Innocent Journey - Sonichrome ,15. Don't Worry Baby - The Beach Boys ,16. A Girl Named Happiness (Never Been Kissed) - Jeremy Jordan , ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že Josie jsem já. Docela ráda bych si znovu prožila střední s nadhledem dospělého člověka a konečně mohla i sbalit nějakého učitele :D Film je pěkný, romantická komedie ze středoškolského prostředí jak podle příručky, ale Drew je skvělá a přidaný benefit Michaela Vartana dělá své. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Gus (John C. Reilly) ve filmu používá černou věštěckou kulečníkovou kouli s číslem osm, podobně jako o tři roky později Neal Oliver (James Marsden) ve filmu Interstate 60 (2002). (Pepinec)
  • David Arquette zde hraje Roba Gellera. Jeho manželka Courtney Cox hraje v seriálu Přátelé postavu se stejným příjmením - Moniku Gellerovou. (HappySmile)
  • David Arquette hraje mladšího bratra Drew Barrymore, přestože Drew je ve skutečnosti o 5 let mladší než on. (HappySmile)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama