Reklama

Reklama

English Babu Desi Mem

  • Indie इंग्लिश बाबु देसी मेम
všechny plakáty

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jeden zo starších filmov SRK. Je klasický príbeh o bohatom mužovi, ktorý sa zamiluje do chudobnej dievčiny, ktorá je v ohrození, úlohu tu zohráva hrdosť jedného aj druhého. Film samozrejme nakoniec dopadne dobre, ale to medzitým je milé, utancované, uspievané, krásna klasika. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Syn bohatého indického obchodníka žijícího v Londýně nevede zrovna příkladný způsob života, který by si pro něj jeho rodina představovala. Proto ho pod nátlakem donutí ke svatbě, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne uprchnout letadlem do Indie. Cestou má však nehodu a zřítí se. Všichni si myslí, že cestu nepřežil. Opak je však pravdou. Na pobřeží ho zachrání mladá dívka společně se svou mladší sestrou. Dívka se o něj stará a mladík se do ni zamiluje a rozhodne se na minulost zapomenout a o tom, že přežil před světem pomlčet. Po čase se jim narodí chlapec, ale krátce po porodu jeho manželka umírá společně s ním v objetí. O dítě se začne starat mladší sestra a čas letí. Z děvčátka vyrostla krásná dívka, která se živí jako tanečnice a má s malým hochem velmi silné citové pouto. V ten samý čas v Londýně se dozvídá mladý bohatý muž, který miluje vše anglické a pohrdá vším indickým, že jeho bratr nejenže havárii přežil, ale dokonce po sobě zanechal syna, a proto se rozhodne Indii navštívit a celou věc na místě prověřit... Film plný krásných písní, tanců a romantiky klasických devadesátek. Kdo má toto rád, tak ať neváhá. Sonali je opravdu krásná a moc hezky se na ni dívá, natož když tančí. Hlavní hrdina je ze začátku nesnesitelný náfuka, ale časem prozře a nebojí se dopomoci dobru i poctivou indickou rvačkou. Žel nemohu dát za plný počet, protože občas děj i chování postav zaskřípou, ale poctivé čtyři hvězdy si tento film zaslouží zcela určitě. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

SRK tu ma trojroli (jako hipik je klasa, to si mel nechat), ale na filmu je nejlepsi Sonali jako nezlomna stripterka, co se snazi zajistit sobe i bratrovi lepsi zivot a vcelku ji to jde, nez se film rozhodne, ze potrebuje byt zachranena, coz teda anglickemu gentlemanovi SRKovi zazracne nejde. Jeste, ze mu pomaha Shiva, jinak nevim teda. ()

Reklama

Reklama