Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o tom ako boháč s chladným srdcom vďaka dievčatku zo sirotinca zistí, čo je naozaj v živote dôležité. Uvedomí si, že musí napraviť krivdy, ktoré napáchal na svojom bratovi Anilovi (Shah Rukh Khan) a sestre Sunite. Zamiluje si dievčatko Munnu zo sirotinca a aj napriek úkladom, ktoré proti nemu a Munne strojí "matróna" sirotinca so svojím priateľom, si Munnu adoptuje. Podarí sa mu i zmieriť so súrodencami a nájsť svoju lásku? (Andrea1717)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takové filmy se snad točily ještě před válkou. S postavou boháče bez srdce zkarikovanou k směšnosti, přehnanou v projevu i charakteru. Nepřístupný charakter ale napraví setkání s nevinným rozkošným děckem, tady takovým malým přemoudřelým diblíkem na facku. Sbližování s holčičkou je až příliš hladké a náprava okoralého pracháče pohádková. Proč musel putovat po venkově bez peněz se sekretářkou a dítětem, je logický nesmysl. Ale zase měli šanci trochu se líp poznat. _____ Zajímavě byly vykresleny poměry v sirotčinci. Jeho alkoholická tyranská ředitelka jakoby vypadla z nějakého románu od Charlese Dickense. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

"Rozdovádený" film, humorný ale z vážnym posolstvom. Milý, vtipný, vážny, je v ňom všetko od lásky, súdržnosti, životných hodnôt, kto sa che priučiť so je v živote dôležité, toto je návod. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Jackie Shroff jako despotický boháč, který vidí za vším jen obchod a peníze. Má dva mladší sourozence a to bratra, kterého hraje SRK, jenž má v tomto filmu vedlejší úlohu a sestru. Mladší bratr se s ním pohádá a odejde z domu, protože bratr nesouhlasí s jeho láskou k chudé dívce a svou sestru nechá provdat za slizkého obchodníka, i když ta tajně miluje nenápadného úředníka, který pro staršího bratra pracuje. Poté se na jedné pracovní cestě osudově spojí jeho cesta s cestou malé dívenky, která žije v sirotčinci a život jeho i celé rodiny poté nabere zcela jiného směru. Jackie Shroff se mi jako výstřední boháč líbil, byl ve své nesnesitelnosti zábavný a dobře jsem se bavil i při sledování sbližování se s jeho sekretářkou a tou malou uličnicí, která byla pojata a zahrána dobře. Občas film zapadne do vod filmu pro děti, rodinného, ale naštěstí ne na dlouho. Písně jsou fajn, ale poctivý průměr, žádná mě přímo neoslovila, jakožto možný hit, který by vyčníval. Opět žel bez titulků. Jméno dětské herečky není uvedeno (již doplněno), ač je de facto celý film hlavně o ní. Našel jsem si ho, protože se mi zdálo, že ji už odněkud znám a je to Pooja Ruparel, která hrála ve filmu Dilwale Dulhania Le Jayenge mladší sestru hlavní hrdinky. Film je na pomezí tří a čtyř hvězd, ale když se musím rozhodnout, tak přivřu oči a přidám na čtyři, protože jsem se mnohdy dobře bavil, nebylo to přehnaně dětinské a tam, kde se věci v dobré obrací, tak tam je mi fajn. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Snad jediny SRKuv film, u ktereho jsem usnula. I kdyz je fakt, ze tohle je spis Jackieho film, takze se to asi ani nepocita ;) Kazdopadne trihodinova delka na napravu zlotrileho bohace (ktery donuti sveho bratra dokonce pracovat ne zcela obleceneho v autogarazi!) skrze male dite by snad mela byt zakazana Zenevskou konvenci... ()

Reklama

Reklama