Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Ram (Shahrukh Khan) zabrání v přímém TV přenosu atentátu na indického generála. Během akce však přijde o svého otce, jehož je nemanželským synem. Ten mu však stačí sdělit, že má ještě bratra a přeje si, aby usmířil celou rodinu. Bratr studuje na stejné škole jako generálova dcera, kterou má nyní Ram za úkol chránit a z majora se tak inkognito stává poněkud přestárlý student. Podaří se mu zhatit další plány teroristy Raghavana? Najde vztah ke svému bratrovi a nevlastní rodině? A co nová učitelka chemie, do které se zamiluje? (berg.12)

(více)

Recenze (30)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Děsná slátanina, která baví zejména idiotským a amatérsky přitroublým pochlebování poetice soft erotických klipů silikonových umělkyň z MTV. Akční scény jsou brilantní, zdá se, že veškeré chybějící vedení využili tvůrci k zadrátování herců. Nejsem nijak zběhlý v bollywoodském zvěřinci, každopádně Main Hoon Na je svým způsobem zábavný (překotnost, křeč), svým způsobem rozčilující (amerikanizace řeči i obrazu). ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Barvité prostředí vysoké školy jest prvotním elementem, proč tato tříhodinová indická žánrová směska svižně odsýpá a baví. Sympatičtí hrdinové, komediální figurky převážně se rekrutující z profesorského sboru, spousta tance, zpěvu, lehkosti a vtipu... Prostředí, v němž profesorka chemie jako kdyby si odskočila do školy z obálky indického Maximu, v němž se uhýbá před slinami prskajícího kantora zpomaleně za asistence rotující kamery ála Neo... Až jsem si přál, aby se na to hlavní terorista vykašlal a šel si také zatančit. Jenže to by film přišel o pár přestřelek, při nichž po sobě aktéři pálí výhradně zpomaleně plachtíce vzduchem a zlosyny, jež vybuchují i s celou střechou. V těchto chvílích se vystřídá komedie s dramatem, film začne trochu nudit, ale ve výsledku stejně slaví triumf. Jak vidno, Indové mají kvalitně natočené a zábavné žánrové všechochuťe v malíku. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Dokonalý bollywoodský koktejl, který potvrzuje, že Indové jsou schopni se bavit v jakémkoli žánru. Pokud si dokážete představit, že si Connery s Cagem ve Skále místo automobilové honičky zatrsají v davu a do toho se stihnou ještě s písní na rtech zamilovat, máte na to, aby jste se bavili s nimi. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jump Street 21 potkává India/Pakistan Reunited a výsledek je takový běžný. Ve smyslu filmu se Shahrukhem Khanem. On se samozřejmě může přetrhnout, všechno stojí a padá na jeho roztomilých/akčních/zábavných eskapádách, ale osobně bych uvítala hvězdnější obsazení i v dalších rolích. Sushmitu, Zayeda nebo Amritu si příliš neužiju. Zatímco Kabir a Naseeruddin jsou zde jen chvilku, člověk si musí vystačit s Kiron a Bomanem, kteří jsou pouze dobří přihrávači. Ale na druhou stranu SRK na střední je téma, které dokáže potěšit. A nebo je to nakonec Pomáda vs Návrat do budoucnosti? Ale Karan Johar je fakt úchyl. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Bollywood definitivně potřebuje lepší dramaturgy a někoho, kdo tamní režiséry konečně naučí rytmizovat akční scény (které svým kompletně zpomaleným a co možná nejvíc přehledným podáním stojí v naprostém protipólu dnešního hollywoodskému standartu). Zbylé trademarky indické mainstreamové kinematografie už příjmám jako klady a dovedu se u těch šílených žánrových směsek skvěle bavit. Jo, byl to nářez. A ty titulky!___P.S: Přímé citace a odkazy na hollywoodské (Rambo, Matrix, Terminátor) i bollywoodské (Sholay) trháky jsou roztomilé a vtipné; je vidět, že Indové film vážně milují__P.P.S: Přestrojení záporáci infiltrující mezi řady kladných hrdinů vážně sux, to už by těm klukům indickým taky někdo mohl říct. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

No, mě asi nejvíce tedy pobavilo, když Shahrukh o tomto filmu společně s režisérkou debatovali v Koffee with Karan. Prvně si prý řekl: Režisérka - žena, to bude zase nějaká artová srágoška. Ale Farah je profík a točí skvěle mainstream. :-))) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dát dohromady boj proti terorismu, kdy lidi fakt umírají, s milostnou romancí z vejšky a ještě nápravou vztahů v léta rozhádané rodině, to si troufne jen málokdo. Tady si troufli a překvapený divák tak chvílemi sleduje masakr pod vedením vyšinutého teroristy a pak mírně humorně nadsazenou milostnou selanku, jak vystřiženou z Pomády. Ohnivé finále nepostrádalo napětí. Žalostné byly ženské herecké výkony, i když chápu, že je těžké něco hrát, když scénář hrdince předepisuje jen postávat před větrákem a s rozevlátými vlasy pózovat jak pro lechtivý katalog. ____ Je to těžký průměr a to i se započítáním scén, kdy Shahrukh Khan odněkud někoho vytahuje nebo na oplátku vytahují odněkud jeho. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Pravé bollywoodské blbnutí. Tříhodinová akční bžunda se nezastaví před ničím. Pro nezkušeného diváka dávka vpravdě smrtící. O zábavu ochuzeni nebudete ani jednu minutku. Buď budete svědky do nevýdané stylizace upravených akčních záběrů, nebo odskočíte do k neuvěření neúnavných hudebních rytmů. Skládání pateticky naparáděné akce vedle infantilní komiky jest pro neznalého Evropana věc nevýdaná. Odpustky za přehrávání i nejzapadlejší postavy rádi vypíšete, s akceptováním tradičně muzikálové formy to bude složitější. Bez nekonečně dlouhých tanečků by film neměl ani dvě hodiny a je skutečně na subjektivním prožitku každého, do jaké míry si melodí právě s podobnou muzikou. Tahle cesta stárnoucího důstojníka do školních lavic zkrátka zůstává příliš u vlastních hranic a těžko je překročí. Pár fandů bude slintat, ostatní nevěřícně žasnout. Jedno je jisté - Indové se nemají za co stydět. Každého nenadchnou, ale formálně jsou zdatní a obsahově zcela vlastní. To jim vlastně můžeme závidět... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Farah Khan smíchala úplně všechno. Akční film, Nepolíbenou, Osobního strážce, rodinné drama, komedii, Muzikál ze střední, politické drama, Beverly Hills 902 10 i romantickou komedii. A protože jsme v indickém filmu, všechno to dohromady funguje. Včetně povinných zpěvů a tanečků (rockové číslo na maturitním plese je fakt super, vracel jsem si ho čtyřikrát). Prostě kvalitní kýč v níž učitelce neustále vlají vlasy ve větru (byť stojí v místnosti). Ale, kurva, je to tak skvělý a funkční nápad, že bych jim to sežral i pod vodou. Zajímavé je, že u mnoha filmů skuhrám, jak jsou zbytečně dlouhé. Ale Indové točí v klidu tříhodinové kousky a dokáží to tak, že mi to dlouhé ani nepřijde. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ale jó-do pohodečky.... Je to taková pozitivní jednohubka pro lidi s nadhledem.. Na mě tam bylo chvilkama možná trošku moc sladkobolných pindů o armádě, ale není to žádná hrůza... V té klasicky dlouhé minutáži to nekonečné omílání některých hudebních motivů působilo trochu monotoně, ale to je nejspíše zase otázka vkusu a aktuálního naladění... Vlastně žádnou vážnější výtku nemám-jen je to prostě o level níž než Om Shanti Om. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indický mainstream, který je dostatečně zábavný na to, abyste v klidu přežili i ty tři hodiny, má skvělé postavy, spoustu akce, místy i dramatické moment, scény, které jsou nádherně přitažené za vlasy, do toho hudební čísla, která jsou mnohdy sama o sobě filmem, a to všechno vás dovede strhnout. Není to výjimečné, ale je to zábavné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na to, aké obrovské ódy na tento film všade kolujú, som dosť prekvapený jeho kvalitou. Podstata príbehu je dobrá, scenár síce trochu (asi viac ako len trochu) pritiahnutý za vlasy, ale aj to by sa ešte dalo prekusnúť, keby to bolo zaobalené aspoň do lepšieho formátu. Kiežby to bolo viac poňaté ako dráma, mohol sa aj môj celkový dojem pohybovať asi v iných sférach. Ale tie teatrálne vsuvky, afektované postavy a akčné výpady - to veru nie je fakt moja šálka masala čaju. Možno trochu menej tlačiť na pílu, a o kus viac sa zamerať na dramatický rozmer filmu, a mohlo to byť o triedu lepšie. Nuž, aspoň že pri Om Shanti Om to Farah dala na výbornú! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ako ja tento film milujem, je nádherný od svojho začiatku až po koniec aj so svojimi chybami, trápnosťami a nedokonalosťami, ktoré ho robia ešte lepším. Je to film pri ktorom netreba premýšľať nad tým či je to možné, proste hrdinom veríte, že to ide a dokázali to a užívate si to. Skvelé herecké obsadenie, Sushmita je nádherná herečka a veľmi dobrá, Kabir Bedi, Naseeruddin Shah, Kiron Kher. Skvelá zostava. A SRK, v tomto filme sa mu aj ten smútok daril.... :-) ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to čitelné jak slabikář, naivní jak 15ti letá školačka.. trvá to 3 hodiny, ale nelituju toho.. pobavil jsem se a byla to sranda... prostě taková indická klasika... no a ty indky? pfuuu ty se povedly... možná bych ubral tance a přidal akce :) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Khana mam rad a i zde tahne cely film. Pokud se tedy v zaberech neobjevi ucitelka chemie.-). Dejove a zanrove to je ale prehnane i na indicke pomery. Podobne jako pretazena stopaz... Akcni sceny velmi napadite, tanecky uz jsem videl lepsi. Celkove dobry prumer. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé, choreografie povedená, většina písní chytlavá, akční scény jsou sice možná až moc přitažené za vlasy, ale to je na tom to dobré, a konec odkazující na Pomádu je tam jako taková třešnička na dortu ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

SRK ve skvělé roli jako tajný agent na střední škole, kde má za úkol chránit generálovu dceru. Spousta Bollywoodské muziky, občas krásná sárí, klasický indický humor a tzv. "akční scény" nemaj chybu. SRKovo pronásledování teroristů, kteří ujíždějí autem a SRK jako dopravní prostředek dostane rykšu - je prostě neskutečné :-) ()

The_Second 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby se indickej James Bond se schopnostma Jackieho Chana a ve stylu matrixu octitl v Pomádě a se spoustou indickýho patosu aby to mělo standartní bollywoodskou délku. ()

Reklama

Reklama