Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesty tří bratří, kteří kvůli rodinné tragédii vyrůstají bez rodičů, se rozdělí už v dětství. Prostřední z bratrů, Anand, se chce vymanit z chudoby i za cenu, že se dá na dráhu zločinu, což nejstarší Shakti zásadně odmítá. Znovu se setkají až v dospělosti, když se nejmladší Roni (Shah Rukh Khan) zamiluje do Radhy (Anjali Jathar). Dívčina bohatá rodina ale nechce svolit ke sňatku s chudým nápadníkem, proto se Romi rozhodne zbohatnout třeba i nepočestným způsobem. Mezi zločinci je velkým zvířetem Anand (Anil Kapoor), který se Roniho ujme a až později v něm poznává svého nejmladšího bratra. Roni se těžce rozhoduje, jestli se vydá v Anandových stopách a stane se gangsterem, nebo se bude držet pevných zásad staršího bratra Shaktiho (Jackie Shroff). Životy všech tří bratrů jsou ale v ohrožení, protože je chce zlikvidovat krutý Khokha (Mohan Agashe), jehož vinou kdysi přišli o rodiče. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film se dá usledovat jedině, když ho budete brát jako zvrácenou parodii. Naprosto všichni přehrávají, poulí očima, šklebí se, dělají rozmáchlá gesta. SRK občas hraje svoji postavu jako vzteklé a zbabělé dítě, jindy jako hrdinu. Děj nedává smysl, oštěp létá rychleji než kulka, rvačky jsou nevěrohodné, na každé větvi visí had, zákony fyziky v indické džungli neplatí, protože pád z vrtulníku způsobí hrdinům jen drobné zdržení, protože pak musí jít pěšky. _____ Pobavil hlavní kruťas, protože ten dokázal zdémonizovat tak nevinný předmět, jako je kancelářská židle na kolečkách, když přes ni přehodil kůži i s rohy a pak na ní dramaticky jezdil po jeskyni. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Pomerne výstredná dráma o troch bratoch ich osudoch, láskach a životných hodnotách, ktoré má každý veľmi rozdielne. Tento film, bude určite ťažko stráviteľný pre diváka, ktorý nemá so staršou Indickou tvorbou skúsenosti. Je vyhrotený, typicky dramatický a osudový. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Vapadá to, že zatím nikdo nedocenil romantickou stránku tohoto filmu. Pánové se na sebe vrhají, jak mohou, vyznávají si lásku všemi způsoby – u božské trojice se na nějaké to příbuzenství přece nehledí! Voják a mafián si musí mezi sebou ještě leccos vyříkat, ale naštěstí mají do trojky mladého milovníka, který je dá (spolu se sebou) zase dohromady. Je to opravdu dojemný rodinný film. Na nevěstu, která se v první polovině sem tam objeví, nakonec úplně zapomenou. Kluci si prostě vystačí sami. A padouch je naprostá klasa – vede vlastní sektu, drží pod palcem mafii a nosí u pasu nabitou kobru. Zrada, pomsta, láska, mohutné přehrávání... co víc si přát? Very good, very good... ()

Reklama

Reklama