Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarená romantická dráma. Má veľmi dobrý príbeh o nevyliečiteľne chorom dievčati, ktoré aj aj vďaka mame, ktorá sa s tým už aj celkom zmierila berie život tak, aký je a tak sa s tým už tiež vyrovnala. A keď sa do rovnakého domu nasťahuje sympatický mladík, ktorý sa do nej hneď zamiluje, svoje srdce mu postupne otvára a tak má dievča možnosť prežiť svoju prvú a zároveň aj poslednú lásku. Spracovanie je na tom veľmi dobre, dej je celý čas výborne podaný, nemá žiadne slabé miesto alebo čokoľvek, čo by mohlo aspoň trochu prekážať, je tu množstvo zaujímavých prvkov, hlavne nezabudnuteľný muž na prechode, ale aj tak mám pocit, že sa takmer zo všetkého dalo získať ešte o trošku viac. Ale to je prakticky to jediné, čo tu môžem vytknúť, pozerá sa na to skvelo aj kvôli množstvu rôznych skvelých situácií, ako napríklad fotenie baletiek a úplných maličkostí, ktoré diváka príjemne pohladia aj napriek tomu, že pre celkový dej nemajú prakticky žiadny význam a tak sa mi to páči. Herecké obsadenie je výborné, či už Im Soo-Jung, ktorá ma ale viac bavila vo viacerých iných úlohách, tu pôsobí až príliš mlado, podobne je na tom aj Kim Rae-Won, viac mi sedí v tých akčnejších úlohách, ale aj tu je dobrý a za hlavnou dvojicou o nič nezaostáva ani Lee Mi-Suk v skvelo podanej úlohe matky. A poteší aj niekoľko menších postáv, ako strážnik a samozrejme spomínaný muž na prechode. Réžia a technická stránka sú vydarené, na debut je to perfektná práca, to musím režisérku Lee Eon-Hie pochváliť a aj celkovo je to veľmi výrazný nadpriemer, ale za úplnou špičkou to podľa mňa trochu zaostáva, hlavne tie emócie sa u mňa nedostavili. ...ing je veľmi príjemný film, ktorý má pár menších slabín, hlavne tá dramatická zložka na mňa moc nezapôsobila, ale všetky ostatné už áno a tak nemôžem byť nespokojný. 78% ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob holčičího filmu. Mladá dívka potkávající milého a zábavného mladíka (chvílemi trochu trdlo neboť to mají mladé holky rády) k tomu úspěšnou matku, která i na svůj věk vypadá velmi dobře a je dostatečně emancipovaná, milá a milující natolik, že své nemocné dceři nakonec dovolí, aby jí oslovovala křestním jménem. Vzplanuti náhlé lásky, roztomilé želvičky, deštník s motivem plujících mraků. Při velké dějové předvídatelnosti mě ani závěrečný "twistík" nepřesvědčil. Průměrný kousek, který sice na emocionální strunu zdánlivě tolik netlačí, ale jeho celková rozbředlost mu vytrčení z průměru rozhodně nezaručí. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejrásnějších a nejsmutnějších romantických filmů, jaký jsem kdy viděla. Příběh osamělé dívky s rukavicí, která potká lásku, prožije nejšťastnější chvíle svého života a zanechá nesmazatelnou stopu v mysli lidí, kteří jí milovali. Film je natočen tak dobře, že od samého začátku neodtrhnete oči od obrazovky, je vtipný, milý, s krásnou hudbou, až je vám líto, že všechna ta bezstarostnost najednou končí a směřuje k nevyhnutelnému konci, kde jsem se slzám neubránila. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea mě začíná chutnat. Pomalu, ale jistě se mně omotávají ty jejich příběhy lásky, smutku, něhy a křehkosti kolem mého srdce. Kdy se nejkrásnější chvilky života mladé dívky stávají pro druhé těmi nejsmutnějšími. Přiznávám, že jsem si pobrečela, protože se Aienji dotklo mého nitra víc, než jsem si byla schopná připustit. "Láska je něco tak skutečného, že pro každého, kdo skutečně miluje, je naprosto nemožné tento cit potlačit." ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Všechna přesvědčení, předsudky nebo přednosti, které u mě byly spojené s hranou asijskou kinematografií, dostaly před pár lety pořádnou trhlinu. V momentě, kdy před mýma očima skončilo Aienji, emoční dopad získal netušenou sílu, slzy nechtěly přestat téct a několik hodin jsem nemluvil. Některé romantiky zůstanou v duši navždy. A i když třeba tahle není bez chyby, tak právě díky nim a díky několika srdečně dokonalým scénám zůstane nesmrtelná. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama