Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Klasická kórejská romantická dráma. Podľa šablóny A moment to remember vznikli desiatky podobných filmov, kde je prvá polovica plná nápadov a vtipov, aby vás potom tvorcovia vykúpali v slzách. Je to trochu vypočítavé a po piatich kórejských filmov na túto tému i veľmi predvídateľné. Buď by som sa mal klaňať tvorcom, alebo sa čudovať sám sebe, ale napriek tomu ma to zatiaľ baví sledovať a vidím, že nie som sám. Hodnotenie tohto filmu sa mi zdá trochu štedré a porovnávaniu s filmom A moment to remember by som sa vyhol, pretože na neho kvalitatívne nemá. Prvá polovica je vtipná a veľmi ma to bavilo. Potom film začína prešľapovať na mieste a nájdu sa i hluché miesta. Smutný záver beriem, ale nedojalo ma to tak, ako som si myslel. Pravdepodobne pre naťahovaný záver , kde divák už 30 minút pred koncom vie ako film skončí, kórejský fandovia skôr než si film pustia. Napriek uplakanému záveru je minimálne polovica filmu natoľko kúzelná, že dávam 4*. 80%. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film podobný tématikou (o umírající dívce, do které se někdo zamiluje) jinému korejskému filmu "A millionaire's first love"... Stejně jako tento film má Aienji (...ing) své plusy a mínusy, které jsou ale oproti "A millionaire's first love" přesně opačné. PLUS: Aienji je přirozený film. Obyčejný příběh o setkání obyčejné dívky s jejím vcelku obyčejným sousedem, který se zrovna přistěhoval. Ale právě to je na Aienji pěkné. Přirozenost bez vyumělkovanosti a herců typu modelka/model. MÍNUS: Naopak však přece jen chybí o trošku více té kouzelné romantické atmosféry. Přes toto mínus je Aienji pěkný film, který, ač je mnoho lepších filmů, zaslouží v hodnocení o něco víc než čtyři hvězdičky. ~(4,5)~ ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Prekrásny film, v ktorom obdivujem ten cit tvorcov ako si dokázali poradiť s látkou, ktorá mohla tak ľahúčko skĺznuť do vôd toho najkýčovejšieho braku. Sympatická herecká zostava, atmosféra, ktorú nikto nevie lepšie vystihnúť ako ázijskí tvorcovia a hra s detailami, ktoré vytvoria nakoniec tak krásny celok. Jednoducho krásnosmutný príbeh, ktorý dokáže pohladiť pri srdci, dokonalá ukážka toho ako má vyzerať romantický film. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Keby som to mal za pár a strihám meter a niekto mi číta o miestach, kde som chcel ísť sa podívať a skrz smrteľnú nemoc nemôžem, tak sa normálne z tej komy preberiem a vypnem si sám mašinku na dýchanie. I napriek tomu, že som predpokladal ( oh, aký som neuveriteľne namakaný ) dlhý a mokrý koniec, obdivujem makačov z Korei a hnedˇ zajtra, po rannej, valím na prechádzku pred ZSku . ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Při Aienji, jakožto už asi desátém korejském romantickém filmu, jsem začal mít neodbytný pocit, že aby na plátně vnikla velká, ba přímo nesmrtlená love story, musí jít někomu o život. A na základě tohoto nepopiratelného faktu se mi ...ing nezdál až tak svěžím filmem. Respektive tato variace již viděného mě už tolik neoslovila, jako třeba Maundy Thursday, můj zájem o film začal v průběhu sledování mírně opadat, ale pointa poslední půlhodiny mě zase zpět nakopla, abych začal film víc hltat a uronil nějakou tu slzu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama