Reklama

Reklama

Yeopgijeogin geunyeo

  • Jižní Korea 엽기적인 그녀 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Během čekání na metro si hlavní hrdina, introvertní mamlas Gyeon-woo, nemůže nevšimnout jisté vlasaté postavy „lehce“ přiopilé dívky, která se až nebezpečně vratce potácí na hraně kolejiště. Gyeon-woo se rozhodne vsadit na jistotu a pro klid duše ji strhnout kousek stranou. To ovšem netuší, že si tímto jediným činem právě pořádně zkomplikoval život: mírně řečeno, atypicky temperamentní děvče se s ním po několika dnech zkontaktuje a naváže s ním přátelství, které Gyeon-woovi dokonale zpřehází celou jeho dosavadní poklidnou existenci.

Snad nejmilovanější a nejvyzdvihovanější počin právě probíhajícího boomu jihokorejské kinematografie vychází z autobiografických příběhů, které na internetu uveřejňoval Ho-sik Kim, jenž na stejné téma napsal i knihu. Filmová adaptace je oslavována jak diváky, tak porotami filmových festivalů (vítězství na přehlídkách Fant-Asia, Grand Bell nebo Hochi Film Awards) a v současné době se připravuje i její americký remake. (kiddo)

(více)

Diskuze

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Nejkrásnější romantická komedie co jsem kdy viděl. Fackovací scéna v metru nemá obdoby. PS: Chceš umřít? :)

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

@Mr.Apache Dobre ji tak! Pripomels mi Skalpel Prosim, ale ceske filmy to je "uplne jina liga, ne to je uplne jina hra". ....... Zeby to bylo todle http://www.csfd.cz/film/239497-verime-v-lasku-zuo-you/ ? Ale incest tam asi nejni a ze by petileta holcicka slapala? Jeste by to mohlo byt tohle http://www.csfd.cz/film/176059-pariz-milujem-ta-paris-je-taime , ale netocili to povetsinou frantici ?

............. Asijsky humor? To vis, to tam musis nejdriv zit, ci zit tim, ze bys tam zil, abys to pochopil = LOL. ..............

@vsichni Neco podobneho Moji Drze Holce neznate? Tzn. prastena holka, sileny vztah ..... tedy neco ve stylu Leto s Kovbojem ?

@Vsickni Ignorujte me kretena v tom co tedka napisu! Todle posilam totiz jenom proto, abych si to zapamatoval a mohl to poslat do Bugz diskuze (prave jsem tam totiz 1 prispevek poslal a dva za sebou tam poslat nejdou (nesli?) ). Jaky Dezo napadlo rozlisovat mezi Koreou a Jizni Korou. Proc tam, KURVA, neni Asie nebo neco jako malej globus na kterym bych si naklikal zeme, kurva. Nebo aspon nejakej rozumnej stromovej seznam, kua!

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Asijský název si nepamatuju, ale nějaká nešťastná děva tam nakonec zemřela na leukémii.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Pachelbelův kánon (myslím tím hlavně jeho interpretace) patří k největšímu klasickému hudebnímu slizu co je možno slýchat, od svateb po pohřby. A Korejci (alespoň někteří) jsou jím, zdá se, poněkud posedlí. Tady je verze, která má asi nejblíž k jeho skutečné podobě (obsazením i charakterem) http://www.youtube.com/watch?v=jGqvd12phHI. S druhou částí, která ke kánonu patří, se už většinou nikdo neobtěžuje.

-Ravee-

-Ravee- (hodnocení, recenze)

Nn.. To znám.. Já myslel tu houslovou pasáž, která tam běží během posledních záběrů před titulkama právě.. Ale jinak díky za snahu..

-Ravee-

-Ravee- (hodnocení, recenze)

Film se mi celkem líbil, i když 87% tady mi přijde trošku moc.. No třeba jsem to nechytil v tý správný náladě.. Každopádně neví prosim někdo co je to za skladbu v závěru?? Už jsem ji slyšel asi v 10 filmech a pořád nevim od koho to je a kde to sehnat.. Díky předem..

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Jenom se podívám na ten plakát tady, a je mi blivno. Vydržel jsem tyhle tzv. "romantické" asijské hovadiny dvě (vybral jsem si ty hodně slavné), a stačilo na celý život.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

ten POZOR SPOILER v Zaujímavostiach by sa prosím nedal nejako zvýrazniť??? ...skoro som nestihol prestať čitať.

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Jsem pozérský pseudo-intelektuál a mám stálou potřebu vůči něčemu se vymezovat. Najde se tu někdo podobný?
(darwine... Ále... Radši nic!)

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Edhelharn: pokiaľ by to tak malo byť, ako vraviš, tak nech je tu ten remake čo najskôr!!! :D

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

ja som za remake, ale len preto, ze ked vyjde americka verzia tak dufam ze sa u nas objavi na dvd aj tento korejsky original (ako sa to stava v poslednej dobe pri japonskych hororoch).

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Elisha už je pravděpodobně jistá, ale zajímalo by mě, koho obsadí do hlavní mužské role!?

hermitek

hermitek (hodnocení, recenze)

Le_Chuck: o remaku se ví už docela dlouho, nezbývá. . . než se s tím smířit

SSX

SSX (hodnocení, recenze)

Bože... první polovina mi přišla... nezáživná? Ano. A druhá také... ale finiš mě dostal. Snad úplně poprvé mi opravdu stekla slza po tváři... a to už jsem si zažil hodně vypjatých emocí (Final Fantasy...) ale nikdy to nezašlo až takto daleko. Bohužel jsem viděl film na 2 části (potkala mě chyba v divx...) takže jsem měl zážitek rozdělen na dvakrát. Dnes jsem doshlédl poslední čtvrthodinku. Mezitím jsem si dal jiný film ale neustále jsem myslel na to, ja kdopadne tento... A dnes... dnes jednoznačně dodávám... *****/***** Nejvíc mě mrzí, že ani z tohoto příspěvku nedokážu dát najevo věrné emoce/pocity z filmu...

Související novinky

Reklama

Reklama