Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít jedno jediné slovo charakterizující tento film, zvolil bych "tuctový". Alespoň co se dějové linky týče. Zajímavým dělá snímek herecký ansámbl (v čele se zábavným Sandlerem) a dobový soundtrack, poskládaný vcelku povedeně. V souvislosti s tímto netuším, co tvůrce vedlo k zasazení příběhu do osmdesátých let, leč podařilo se jim tak odlišit od podobných příběhů. A že jich není zrovna málo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, Drew Barrymore ve filmech takového typu také hraje dost, ale v tomto je opravdu asexuální. Neříkám, že jindy je sexy, ale tady je to tragédie. Vím, že to není porno, ale přece jenom... Jinak film nic moc, jen ta hudba byla super. Ve filmu Mr. Deeds - náhodný milionář jsem slyšel jak A. Sandler zpívá D. Bowieho, což mě přivádí k tezi, že jej Adam má rád stejně jako já. Toto není první film, ve kterém Adam hraje a jsou tam super písničky. Takže mimoto, že je to můj oblíbený herec, máme i velmi podobný hudební záběr. PS: Jo a sexy zde byla Christine Taylor: "Pojď dál a dostaneš, co budeš chtít". ()

Reklama

cure 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava. Klasický milostný príbeh a sympatický hlavný hrdinovia. A hlavne ta muzika. Viac krát pozerateľné, ale za podobným filmom s podobnou hudbou z 80´ rokov "Dvaja na lásku" to o tú jednu hviezdu zaostáva. Najsympatickejší výkon Adama Sandlera a Drew Barrymore v ich kariére. Štyri hviezdy za 75%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie v hlavní roli s nemožným účesem Adama Sandlera. Průměrně zábavné, ale neurážející (minimálně 2 momenty jsou ale v mých očích nadčasové - zhrzené řečnění na cizí svatbě a dvojnásobně zhrzená Sandlerova píseň). Přiznám se bez uzardění, že na konci jsem byl i trochu dojat, ale hlavně figury jsou profilovány přesně tak aby jste ústřední dvojce přáli šťastný konec, takže ať je výsledek předem sebeznámější, obyčejného diváka ve vstřícné náladě potěší. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem vahal s nakupem listku na Woody Allena a jeho New Orleans Jazz Band, az jsem provahal a skoncil ten samy vecer u TV, a co hur, u nejslabsiho z nabizenych domacich programu. Hrdina Sandler, usmivajici se truhlik, je predurcen si padnout na konci do naruce s dokonale nezivotnou a nezajimavou Barrymore, obe nesympaticke postavy se k tomuto finale dostanou za pronaseni nejiskrivych dialogu a za doprovodu vybranych hudebnich pecek 80. let. Objevi se par potesujicich scen (Buscemiho monolog na svatbe a v zaveru zpivajici Spandau Ballet) a par scen strasnych (divocici starenka na jine svatbe). Bohaty hudebni podklad muze na kazdeho pusobit jinak, osobne me v podstate udrzel u televize, zejmena potesilo zarazeni Patricka Morrisseyho a Davida Bowieho, cameo Billyho Idola me naopak zanechalo chladnym. Pro romanticke typy: Nemuzu rict, ze by se hlavni hrdinove k sobe nehodily (u nas bych je oba tipnul na posluchace Honzy Nedveda a ctenare Mladeho sveta), ale ze bych chtel jejich pribeh nekdy videt podruhe.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)

Reklama

Reklama