Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemný Adam Sandler, kterej zpívá snad v každým filmu, kde hraje. Roztomilá Drew Barrymore, které to v tomto filmu skutečně neslušelo, i když jsem si myslel že jo. A nudný komediální příběh plný romantiky. Nic převratného, ale dokoukat se to v klidu určitě dá. A že si to nepustím znova také nemůžu tvrdit. Jen je to tak trošičku průměr, který ale neurazí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $80,245,725Tržby Celosvetovo $123,306,987║ Taký znesiteľnejší Sandler s prim podporou u Drew Barrymore. /60%/ ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvedená komedie, která kamsi spláchla celkem, včetně vedlejších rolí, slibný herecký potenciál. Úplně nepochopitelně pak působí uměle vyvolávaná a opěvovaná atmosféra osmdesátých let, především díky archaickému soundtracku, jenž však sám o sobě může být pro někoho cenný alespoň z toho vzpomínkového hlediska. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to dobrý, klasická romantická komedie + písničky + milí herci + překvapivě nepřekvapivý konec + rapující babča = 65% ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::: Moc hezká komedie s mými oblíbenými herci Drew a Adamem ! Konec je kouzelný !!!! :::::::::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Rebierka, rebierka, samé rebierka! Prečo nejedia ryby?“ V PIESNI PRE NEVESTU vytvorili Adam sandler zdatný a vtipný párik s Drew Barrymore, snímka však postráda výraznejšiu atmosféru, vtipnejšie dialógy, lepšie/výraznejšie podporné figúrky atď. Plusom sú slávne pesničky, opilec Steve Buscemi a niekoľko vydarených scén (Mutanti od stola č. 9). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, co proti tomu vsichni maj. Jasne, neni to buhvijakej film, ale jako ramnticka komedie to funguje na vybornou. Drew je spravne roztomila, Sandler spravnej sympatak a chemie mezi nima funguje. Pribeh je sice predvidatelnej, ale vyplnujou ho fajnovy pisnicky a sem tam i nakej ten fajn forek, takze tech 90 minut utece jako nic. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zlatý nechutný vulgární komedie se Sandlerem, který obvykle točí. Ty jsou aspoň dost často dost zábavný. Tohle ale je tak nudný, že nudnější jsem už dlouho neviděl. Naprosto nevýrazní herci a zápletka tak pitomá, až si nejsem jistej, jestli se mi to jen nezdálo, romantiky by se nevešlo ani jen za nehet a postavy jedna nesympatičtější, než druhá. To jen tak ve zkratce. Miluju romantický komedie, když mají nějakej náboj a jsou romantický, kdy jsou hlavní hrdinové sympatičtí a příjemní a člověk jim drží palce, aby to opravdu vyšlo, kdy jde o něco víc, než jen hodit kupu lidí do kotle, aby se nějak namíchali dohromady. Sandler a Drew se mi líbili v 50x a stále poprvé, jenže tam byl silnej příběh. Tady ne. A jedna dobře zazpívaná písnička to nespraví (tu co skládal před a po rozchodu). Vlastně dvě, Elvis Johna Lovitze byl sakra suprovej. Thank you very mutch! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak tohle mohl být v Americe hit. Nudné, nezajímavé, snad jen úsměv Drew Barrymoreové a písnička, kterou hrdina napsal napůl před rozchodem s bývalkou a napůl po něm, potěší. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří prožili celá 80. léta si po tomto filmu mohou připadat jako totální blbci, protože prezentace zmíněného období se opravdu nepovedla, ale možná to byl účel. Drew je tady sladká, takže proto relativně slušné hodnocení. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem to nedokoukal. Ne že bych neměl smysl pro romantiku nebo že by se mi příčila myšlenka na komediální obveselení, ale s tímhle druhem romantiky a variací na komedii se zdaleka míjím. Pro mě extrémně nudná nefunkční záležitost. Celkový dojem: 20 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"ŽIJEME V MATERIÁLNÍM SVĚTĚ A JÁ JSEM MATERIÁLNÍ HOLKA. NEBO KLUK." Ultrapohodový romantický skanzen let osmdesátých s famózním soundtrackem a moje nejoblíbenější sandlerovka. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ve kterém nám Adam Sandler opět dokazuje, že umí být velice vtipný a že je přímo rozeným komikem. A v tomto filmu mu navíc zdatně sekunduje Drew Barrymore. A do toho všeho je v tomto filmu i vidění další z mnoha zajímavých hereckých kreací Stevea Buscemiho, kdy si tentokrát zahrál vedlejší postavu opilého svatebního hosta. Takže herecká jména rozhodně nejsou neznámá, co by mnozí režiséři za tato jména dali. A musím konstatovat, že tenhle film zase tak špatný není. Naopak, nabízí zajímavý nápad a po dějové stránce takřka vůbec nenudí. A ten efektní závěr v letadle, to je jedna velká jízda, kdy jsem se smál nepřetržitě celou dobu. Navíc zde měl vtipné cameo zpěvák Billy Idol. Takže tohle je film, který má co nabídnout, a který mne jako člověka, který se snaží nejčastěji vyhledávat právě filmy komediálního žánru, velice zaujal, a u kterého jsem se nejednou nahlas zasmál. A to jsem měl původně v plánu se na tenhle film nepodívat, a to, že jsem to viděl, byla jen náhoda, ale jsem tomu rád, protože bych se připravil o vtipný a zajímavý filmový zážitek. Já jsem prostě s touto romantickou komedií spokojený a nevidím důvod, proč sahat k nízkým hodnocením, když ten film splnil hlavní účel, a to sice, že mě dokázal rozesmát. Takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice velice "nečekaný" děj. Prakticky jediný populární příběh který se často aplikuje pro filmové scénáře. Nečekaně Adam Sandler klofne Drew Barrymore. Kdo by to v romantické komedii čekal že? Jinak semtam nějaký vtípek proklouzne. PS: Sandler má neskutečně blbé páčo :) PS2: Billy Idol s písničkou White wedding. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci točí skvělé filmy a už měl toto řemeslo v ruce i ve svém druhém filmu s osvědčenou dvojicí Adamem a Drew. Z nenápadného filmu se vyklubala příjemná romantická komedie, která mě několikrát přiměla se smát. Na to že já na takovéto filmy moc nejsem, tak od Coraciho bych se na takové díval klidně pořád. :D ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Za Adama, za Steva Buscemiho a Jona Lovitze a částečně i za Drew, která zde byla alespoň docela roztomilá, když už nic jiného, nemohu hodnotit záporněji. Ona je to koneckonců docela nevinná a příjemná romantická oddechovka, která sice moc originality nepobrala a vtipem se také překvapivě dost šetří (na Sandlerovy poměry Neuvěřitelně Přístupný Humor!), ale sladkým příběhem, několika retro písničkami a klasickým, leč nakažlivě optimistickým happyendem vůbec nic nekazí. Jenom mi pořád vrtá hlavou, proč nechtěl radši tu její kamarádku, idiot.. :-) 60% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít jedno jediné slovo charakterizující tento film, zvolil bych "tuctový". Alespoň co se dějové linky týče. Zajímavým dělá snímek herecký ansámbl (v čele se zábavným Sandlerem) a dobový soundtrack, poskládaný vcelku povedeně. V souvislosti s tímto netuším, co tvůrce vedlo k zasazení příběhu do osmdesátých let, leč podařilo se jim tak odlišit od podobných příběhů. A že jich není zrovna málo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Emoce 9/10/// +nádherná hudba, Adam Sandler ještě nikdy nebyl příjemnější, krásný příběh, skvělí český dabing, romantika až na půdu -jej, snad jen škoda, že jsem film neobjevil dříve/// Obrovské překvapení. Dlouho jsem se k tomuto filmu nedostal a nyní 11 let od natočení jsem měl tu možnost. Film jsem si z nedostatku času rozdělil na čtyři části, ale vždy když jsem se začal dívat tak mě film neuvěřitelně zaujal a vtáhl do děje. Ke konci jsem si přál aby ještě nebyl konec. Moc se mi to líbilo./// Celkem 90%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, ale tohle se mi něják moc nelíbilo. Adam Sandler s naprosto příšernýma vlasama. Nemohla jsem si pomoct, ale přišlo mi, že jeho zpěv je hrůza. Drew mě v tomhle filmu taky zrovna moc neokouzlila a nebyla tam ani nejmenší stopa po pěknym herci. Tohle už znova ne-e. 2* ()

Reklama

Reklama