Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda Apačů zavraždí skupinu vojáků. Brzy je jejich náčelník Nanchez (Rodolfo Acosta) spolu se svým malým synem a jeho bílou matkou, jež byla u indiánů dlouhých 9 let vězněna, dopaden a zatčen seržantem Hookem (Joel McCrea). Ten se snaží přivést ženu s dítětem k jejímu skutečnému manželovi. Během dlouhé cesty dostavníkem se vzájemně sbližují, potkávají různé spolucestující, avšak více či méně poklidné cestování končí ve chvíli, kdy Nanchez uprchne ze zajetí a snaží se se svými válečníky získat zpět svého syna. (cheyene)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci Barbara Stanwyck je u m mna zapisana genialnym dielom ako Sorry, Wrong Number, mozem ju aj v kovbojkach. Joel Mc Crea je herec pre SK a CZ konciny neznamy, ale mimoriadne kvalitny : 77 % ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Trooper Hook je očividně zapomenutý příspěvek do westernového žánru, neboť jej prozatím nikdo nekomentoval a hodnocen byl pouze sedmi uživateli nepočítajíc sebe. Fanoušci kovbojek by si v tomto počinu jistě přišli na své, protože příběh je sám o sobě zdařilý, na rok vzniku i docela originální, hlavní hrdinové jsou sympatičtí a byť tu nedojde k žádné větší a výraznější akci a o nějakém velikém napětí také nemůže být řeč, své kouzlo si Trooper Hook drží i po letech. Nejvíce tu jde o charaktery postav, problematiku začlenění či přijetí míšence mezi bílé a lidskou intoleranci. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama