Ohryzek
Rodinný / Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1952, 7 min
Jack HannahHrají:
Clarence NashObsah
Káčer Donald sa vyberie do jablkového sadu pozbierať úrodu. Na jeho prekvapenie je niekoľko jabĺk nahryznutých a vysvitne, že časť úrody sa ocitla v žalúdkoch dvoch veveričiek. Donald sa rozhodne úrodu chrániť pred škodcami, ktorým jablká neuveriteľne chutia. Bude nutné použiť aj naozaj drastické prostriedky. (pravo)
gouryella
U nás vyšlo na DVD Chip a Dale: Co se děje ve větvích(15.4.2012)
Flego
V hlavných úlohách : kačer Donald, Chip, Dale a jablkový sad. Čo sa tu deje, určite nie je v káčerovej réžii.(26.4.2007)
AppleCore
Já pohádky s kačerem Donaldem moc nemusim, ale tahle je vážně prvotřídní už jen proto jak se jmenuje :)(7.4.2009)
gogos
Pocatek studene valky... Ruda jablka jako zaminka... Atomove a chemicke zbrane, acid, nenavist.... panejo,.... to je pohadka... ale je to sranda :D(5.8.2008)
blackrain
Kačer Donald je jako Ferda mravenec. Prostě taky takový všeuměl a práce všeho druhu. Ale, že ty veverky byly pěkně vyčůrané.(5.7.2010)
sid90
Už len z úcty k Applecorovi.:D(7.4.2009)
Vampyre
Krátka rozprávočka o tom, ako sa Donald snaží ubrániť svoj jabloňový sad pred hroznými škodcami Chipom & Daleom.(31.3.2006)
pravo
Andronikos
Vtipné, zábavné, ale zároveň akési deprimujúce (tej agresivity, výbuchov je tu nejako veľa), čo sa na príbehy Donalda a chipmunkov príliš nehodí.(5.4.2010)