Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco navenek Spojené státy urputně bojují proti světovému terorismu, tajně se scházejí s Mohamedem Jamarem, iniciátorem mnoha pumových útoků, který je světovým nepřítelem číslo jedna. Paradox? Ne. Jamar nesmí zemřít, protože jako mučedník by nadělal víc škody než živý. O přísně tajné schůzce ale ví někdo, kdo si rozhodně nemyslí, že by Jamar měl zůstat naživu. Lance Rockford (Dolph Lundgren), osobní strážce ředitelky Národní bezpečnostní agentury, bude asi mít víc práce než obvykle. Dokáže jen svými pěstmi zachránit katastrofě globálních rozměrů? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (32)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně levný Lundgrenův film, který se odehrává jak jinak než v Rumunsku a to z počátku v hotelu a pak většinu času v podzemních spletitých kobkách hotelu. Asi 90% času stopáže filmu se střílí a to nekecám. Opravdu je to jedna velká střílečka od začátku do konce okořeněná několika "nečekanými zvraty", které jsou ale spíš na škodu. Divák pak už přestává chápat proč s kým kdo vlastně bojuje... Jinak to docela ujde, problém je ještě v Lundgrenovi, který už je v obličeji vyloženě starý, celý film stráví ve společenském obleku (nehledě na situaci a akci, ve které se nachází...) a na rozdíl od dalších členů svojí jednotky střílí hlavně z ruční pistole a vystřílí snad 1 000 nábojů bez výměny alespoň jednoho zásobníku ... Ale na to jsme zvyklí už z 80. let a Lundgren asi nabíjí "mimo záběr" kamery ... Jinak je to docela řežba a příznivce akčních filmů docela pobaví ... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu možná trošku nudí, ale pak se film rozjede. Není to nijak složitý film, ale furt se něco děje, film je lehce napínavej a akční. Konec možná trošku nepřevídatelný. Co se týče režie, nevidím žádný problém. Lundgrenovi se film povedl - scény byly dobře natočené, zejména pár výbuchů :) Takže u mě 80% = **** ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď už nijaký režisér nechcel riskovať prepadák so švédskym svalovcom Dolphom Lundgrenom, rozhodol sa tento akčný veterán, že si začne svoje filmy točiť sám. "The Defender" z roku 2004 je jeho režisérskym debutom. Podradná, lacná strieľačka s mizernými hercami a hlúpo prekombinovaným politickým scenárom, ušitým hranatému Lundgrenovi presne na mieru. Natočil si poriadnu sračku, šéfe. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ochotnické rumunské představení za cca 6000000 a Dolph si to ještě k tomu točil sám. No co na to říct, snad jen že to nebyla totální katastrofa, jak tu někteří popisují, ale vcelku úsměvné céčko s několika dobrými akčními pasážemi a směšným scénářem. Ale těch nábojů tam bylo vypálených vážně solidní množství. Zrada kam se podíváš, patriotství, samý „profi“ střelec který se netrefí ani ze tří kroků do prchajících – no prostě lahoda na deštivé odpoledne. ()

Her0.89 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale jestli se někdo, myslím kdokoliv, o tom dozví, celá důvěryhodnost Spojených států bude zničena a tím stabilita celého světa. bla bla bla bla bléééé.......Tohle byla hrůza. Když se po pul hodině nudy začalo střílet, myslel jsem si, že se bude konečně něco dít, ale mýlil jsem se. Aji ty přestřelky byly nudné a trapné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně režírovat Sidney J. Furie. Během prvních natáčecích dní však onemocněl. (Terva)

Reklama

Reklama