Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco navenek Spojené státy urputně bojují proti světovému terorismu, tajně se scházejí s Mohamedem Jamarem, iniciátorem mnoha pumových útoků, který je světovým nepřítelem číslo jedna. Paradox? Ne. Jamar nesmí zemřít, protože jako mučedník by nadělal víc škody než živý. O přísně tajné schůzce ale ví někdo, kdo si rozhodně nemyslí, že by Jamar měl zůstat naživu. Lance Rockford (Dolph Lundgren), osobní strážce ředitelky Národní bezpečnostní agentury, bude asi mít víc práce než obvykle. Dokáže jen svými pěstmi zachránit katastrofě globálních rozměrů? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (32)

Her0.89 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale jestli se někdo, myslím kdokoliv, o tom dozví, celá důvěryhodnost Spojených států bude zničena a tím stabilita celého světa. bla bla bla bla bléééé.......Tohle byla hrůza. Když se po pul hodině nudy začalo střílet, myslel jsem si, že se bude konečně něco dít, ale mýlil jsem se. Aji ty přestřelky byly nudné a trapné. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Paráda!!! Jerry Springer, ktoý má snáď najpotupnejšiu show aká existuje hrá amerického prezidenta (aká krásna irónia), brilantný scenár s povinným morálnym posolstvom a chválou na USA na záver. Starnúceho Lungrena už chudáka asi nikto nechcel obsadiť, tak sa obsadil sám. Tak ako je Dolph zlý herec je ešte horší režisér a keď k tomu pripočítame príbeh hodný zaplakania, výsledok je jasný. Mám rád akčné béčka ale toto je asi najväčšia sračka čo som za posledný rok videl! ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že v režisérském křesle to Dolfíkovi příliš nejde. Měl by se vrátit k rolím s omezeným počtem dialogů a bez výraznější mimiky. Tohle je totiž propadák jak vyšitý. Celý film jsem čekal, kdy se tedy jako začne něco dít a při závěrečné sekvenci a následných titulcích jsem zjistil, že ta chvíle ve filmu obsažena není. Naprostá ztráta času. 15% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ochotnické rumunské představení za cca 6000000 a Dolph si to ještě k tomu točil sám. No co na to říct, snad jen že to nebyla totální katastrofa, jak tu někteří popisují, ale vcelku úsměvné céčko s několika dobrými akčními pasážemi a směšným scénářem. Ale těch nábojů tam bylo vypálených vážně solidní množství. Zrada kam se podíváš, patriotství, samý „profi“ střelec který se netrefí ani ze tří kroků do prchajících – no prostě lahoda na deštivé odpoledne. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má iba priemerný príbeh o skupine ľudí pracujúcich pre prezidenta, ktorá má vo východnej Európe za úlohu starať sa o bezpečnosť na veľmi dôležitej schôdzke, ale dôjde k útoku neznámych útočníkov a tak musia všetci bojovať o život. Tomuto úplne priemernému príbehu v ničom nepomáha ani spracovanie, ktoré sa tiež drží len toho, aby neurazilo a nenudilo, ale nič zaujímavejšie neprinesie. Akcie je tu dosť, ako po úvodnej polhodine začne, tak už prebieha takmer neustále, ale aj tak moc s ňou spokojný nie som. Kontaktná akcia tu nie je takmer žiadna, súboj už vôbec nie, Lundgren po tejto stránke predvedie iba niekoľko maličkostí, čo ani nestojí za reč. Ide tu v prvom rade o prestrelky, ktoré sú ale tiež len úplne obyčajné, v ničom neurazia, ale nemajú žiadny zaujímavejší moment alebo aspoň nejaké krvavejšie úmrtie. Nepáči sa mi, že záporná strana tu nemá vôbec žiadny priestor, tento štýl mi pripomenul Prepadnutie 13 okrsku od Johna Carpentera. Táto strana nemá žiadnu výraznejšiu postavu, nikto z nich nepovie ani slovo, sú to len bezvýznamné a bezmenné postavy určené rovno na odstrel. Herecké obsadenie je až na Lundgrena pomerne neznáme, ale vzhľadom na typ produkcie neurazí. Sklame, že Lundgren tu vôbec nepôsobí ako akčný hrdina, či už po stránke oblečenia, vzhľadu alebo akčného prejavu. Ochranca patrí do Lundgrenovho najhoršieho obdobia, v ktorom natočil filmy ako Skrytá agenda alebo Masaker na strednej škole, čo síce sú bez problémov pozerateľné filmy, ale nič viac. Našťastie Lundgren túto krízu prekonal a všetky filmy, čo po Ochrancovi natočil do konca desaťročia sa mi páčia viac. Objektívna kvalita filmu- 47%, film sa páči mne na 54%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně režírovat Sidney J. Furie. Během prvních natáčecích dní však onemocněl. (Terva)

Reklama

Reklama