Jerry Springer Show, The (TV pořad)
Talk-show / Reality-TV
USA, 1991, 60 min
Hrají:
Jerry Springer, Donna Douglas- komentáře
Tosim
odpad!Typická americká populistická dementní rádobysatirická a aktuální (též o lidských vztazích) krávovina.(28.4.2005)
Tom Riddle
Tyjo, musím říct, že mě to občas dost pobaví, třeba jako když tam byly ty lesbický siamský trpasličí dvojčata. Taky bylo moc dobrý tohle: (přítelkyně zavřená ve zvukotěsné komoře):Springer:"Tak proč jste přišel?" Chlap:"Přišel jsem říct svojí dívce, že jsem jí podvedl s její sestrou" Obecenstvo: "Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!"... Přítelkyně vychází z komory. Springer:"Tušíte, proč si vás Kyle pozval?" Dívka:"Ano, tuším (naivní milý úsměv), myslím, že... mě chce konečně požádat o ruku". Obecenstvo:"Aaaaaaaaaaaaaaaaach..."... Vážně mi jí bylo líto, ale ne tolik, jako když se tam jeden "chlap" přiznal svojí přítelkyni, se kterou chtěl čekat na sex až do svatby, že je vlastně ženská, (ne)normální lesbička, ještě k tomu byla nějak zakrslá a močila ve stoje, a ta ženská se vždycky rozčilovala, že je celý zechcaný prkýnko... (Pardon za výraz...)(19.5.2007)
monolog
odpad!Jen by mě zajímalo, proč se na to ti lidi dívají? mně stačil jeden nebo dva díly a měl jsem co dělat, abych se na to vůbec díval, natož z toho udělal veleúspěšnej seriál, jako americký diváci.(12.2.2006)
Slasher
Z naprosto nejhlubšího možného zahovněného dna televizní zábavy se kdysi dávno vynořila tahle show. Kdo dokáže zůstat nepohoršen, může se bavit přímo k-r-á-l-o-v-s-k-y.(5.10.2011)
lesumir
odpad!par dilu jsem videl, ale v cesku to moc pochopeni nema... docela i chapu. Oni maji Soringera, my Zemana.(23.12.2007)
HellFire
Lidé, kteří chodí do tohoto pořadu jsou A. naprosto stupidní, B. velmi dobře zaplacení. Jinak nevidím vysvětlení pro to, aby řešili své problémy v pořadu, který sledují miliony lidí. Ale je to sranda k pokukání.(4.10.2011)
iamek
odpad!Viděl jsem pár dílů, ale ani jednou jsem se nezasmál. To bude asi něco špatně.(11.11.2008)
Jinny
Chcete si nechat srát na hlavu? Jerry je tu pro vás.(18.10.2004)
Fanucci
Bulvár. Nechutný, sprostý, odporný ale...zábavný:-)) Ruku na srdce, uživatelé čsfd, občas se podíváte.(23.11.2005)
Carlossss
Já se u toho vždycky nasmál:-D Tady se ukazuje, jak jsou lidi blbí:-D(23.12.2007)
4daPeace
Verdikt: Kde jinde uvidíte přivést do studia člověka v rakvi, který opravdu věří, že je upír. Občas se pobavíte, většinou budete nechápavě kroutit hlavou. To je Jerry...Jerry, Jerry, Jerry!(30.7.2007)
Korbitch
Nevím, proč bych měl na pořad nadávat, jako většina adolescentních "uživatelů" tady. Je to pořad uplně na stejné brdo, jako Krausovo Uvolněte se, prosím! A jen proto, že je to průřez americkou společností to nebudu strhávat. Američany sice vůbec nemám rád, ale to mi nedává důvod, proč být krutý k tomuto pořadu. Nedávno jsem viděl díl, kde si Jerry dělat legraci ze Sarah Palinový a mělo to koule. Narozdíl od Krause, kterýmu došla šťáva už dávno. Ale pořád platí, že je to nejlepší diskuzní pořad v zemi. A myslíte si, že kdyby Krause nebrzdila svou mentalitou stále těžce komunistická česká televize, že by byl jiný?? Prosim vás....(23.2.2010)
L_O_U_S
odpad!Hnus! Viděl jsem pár minut a to mi úplně stačilo, abych si udělal obrázek. (279.)(6.8.2007)
Cruise
Teď je otázka, jak to hodnotit, když napíšu, že to je jen sprostá zábava na sebe řvoucích lidí a ukázka jejich tuposti, bude to vypadat jako bych se nad ně povyšoval. Naopak, když napíšu, že je to skvělé budu říkat, hurá HLOUPOST! No možná to může mít zajimavé psychologické dopady;)...(28.4.2007)
ra1n
Kombinaci (pseudo)reality-tv, soap-opery, "wrestlingu", talk-show a freak-show jak z dob P. T. Barnuma považuju za zvrhle geniální. A to morální poučení na konec, to je lahůdka. Trash přímo patlogický, který je právě tím něco fascinujícího. Oprah je jen nudná ukecaná bachyně, ale tahle show a její sledovanost se úplně nabízí jako materiál na nějakou psychologickou studii o audiovizuální kultuře dneška (přestože s křížkem po Debordově funuse).(7.10.2011)
darwin
Hrubozrná zábava nejtěžšího kalibru. Na odreagovaní a pobavení dobré, ale kdyby se na to měl člověk dívat každý den, tak ho to omrzí. Věřili byste, že Jerry Springer byl starostou Cincinnati?(28.4.2005)
panlorenc
odpad!... ale ta sledovanost....ta sledovanost je zarážející, ba přímo mě urážející... Jerry měl asi špatné dětství...a vlastně i celý život, když se rozhodl pro toto.(7.4.2008)
MatthewM.
Potíž tohoto výplodu spočívá v tom, že se za každou cenu snažil být šokující a bulvární a že se nepokusil podívat na problematiku dysfunkčních rodin alespoň trošičku dospělejším a slušnějším způsobem. A ruku na srdce - tato show dokazuje kvalitu české televizní distribuce. Ze všech amerických večerních pořadů vyberou zrovna tohle...(11.1.2009)
Honza dAve
Bulvár bulvár, sprostý bulvár a obrovská prsa tlustých afroameričanek mlátících se ve studiu kvůli jednomu vyhublému pobledlému uhrovatému mladíkovi, který udělal tu chybu, že si cokoliv začal s některou z nich. Nutno ovšem dodat, že občas člověku ujede úsměv, že i tohle některý lidi baví a i slizkej Jerry občas nějakou tu přes hubu nechtěně chytne :-).(17.7.2005)
pend
odpad!aneb jak se k sobě lidé hnusně chovají.(22.1.2007)
- kleopatraodpad!
Cival