Reklama

Reklama

Dvakrát do stejné řeky

  • Francie If Only (více)
Trailer

Obsahy(1)

Victor, velký sukničkář a herec, toho času bez angažmá, zoufale zkouší znovu získat lásku své někdejší milé, Sylvie. Ale dívku ani nenapadne se s ním usmiřovat, vždyť se zanedlouho stejně provdá za Davea Summerse. Nečekaně se setká s dvěma španělskými uklízeči, kteří tajemným způsobem dokážou otočit kolem času a dosáhnout návratu do minulosti. Tak dostane Victor druhou šanci. Navzdory tomu se Dave a Sylvia zase setkají, i když tentokrát je katalyzátorem jejich vztahu Alison, nejlepší Sylviina přítelkyně. Victor ztrátu těžce nese, ale setká se s krásnou Louise. Bude ona pro Victora tou pravou partnerkou, nebo si s ním osud opět zahrává? (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Zase to téma cestování v čase, jako už x-krát. Moc to nemusím, na druhou stranu pro Lenu Headey mám docela slabost, z filmů, které jsem s ní viděl, je tohle ten nejrannější, bylo jí sladkých pětadvacet a byla ještě relativně neznámá. No když se to zkombinuje dohromady, vyjde z toho koukatelný film, který možná naplno docením, až ho uvidím víckrát. A taky musím uznat, že se mi obecně začínají čím dál víc zamlouvat filmy, které se odehrávají v Londýně, ani nevím, proč:). Prozatím slušný průměr, 3*, nějakých 60%. ()

xHarryx 

všechny recenze uživatele

Konečně!!! Konečně!!! Tenhle film jsem viděl jedné noci v Tv, když mi bylo asi 16. Tehdy jsem z herců znal jenom Penelope a žádná Headey ani Henshall mi nic neříkali. A to nemluvím o Strongovi :D Už tehdy mě film tak zaujal, že jsem mu napálil později bez delšího rozmýšlení plnou sazbu. Od té doby jsem film neviděl, až VČERA VČERA!!! jsem ho nějakou prašivou náhodou našel v né-nijak-oslnivé kvalitě. A je stále skvělý!!! Dokonce bych řekl, že se mi líbí víc než kdysi :) takže stále čistých 5*!! ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Fráza za všetky: Nehledej letošní ptáčky v loňských hnízdech. Pekný romantický príbeh založený na myšlienke Keby bolo tak možné vrátiť čas a neurobiť tú osudovú chybu - nerozísť sa s láskou svojho života. Ach slza sa mi vytlačila z nosa. Mňam. Čo si budem nahovárať, ja proste tieto európske romantické sračičky milujem. 💘 💋 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak od tohohle jsem opravdu nic nečekal, ale nakonec z toho byl zábavná a celkem dobrá romantická komedie. Douglas Henshall i když je pro mě absolutně neznámej, tak je tady přímo skvělej a Penelope Cruz na scéně sice moc neni, až spíš ke koncij, ale rozhodně ukazuje že v ní něco je a ostaní tady jsou spíš jen na okraj, ale zase do filmu pěkně zaopadnou. Pro mě to je docela příjemný překvapení ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení.Leny Headey jsem si všiml jako talentované herečky už v Aberdeenu ale Douglas Henshall ji svým výkonem zastínil.Jeho podoby ztroskotance a milujícího partnera jsou uvěřitelné a pokusy o nápravu zpackaného života opravdu úsměvné.Dobře natočená romantická komedie o tom,že nikdy není pozdě začít znovu,která nejspíš nevyvolá salvy smíchu ale pocit dobré nálady.Celkový dojem 80%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně. (Terva)
  • Za scénář získal Rafa Russo hlavní cenu na filmovém festivalu Montreal World v roce 1998. (Terva)

Reklama

Reklama