Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na akčních scénách Jackieho Chana je vidět nadšení a um, kterým tento akční-tanečník oplývá. Zde ale s pozitivním hodnocením končím. Ze synopse příběhu mohl vzniknout dobrý akční snímek, ale New police story má tak nelogicky vypointované scény (často s chybami), přihlouplé situace, až úsměvná patetičnost či nepřirozená přehnanost, která se bere vážně. Mnohý to může brát jako plus, ale v dané finanční kategorii je to u mě téměř na 30% ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velmi tvrdý hongkongský filmek, který je skvěle natočen. Akční scény jsou zvládnuté na perfekt. Jackie Chan překvapí svým hereckým projevem, protože pokud si myslíte, že tenhle film je jeho typický komediální, tak jste se hrozně spletli, protože se za film zasmějete asi dvakrát. Ze začátku je spíš film jako drama, ale ke konci je to absolutní akční jízda. 90 % ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžeš si to pozrieť v slovníku. V base. Budeš mať čas.“ Komentár obsahuje spoilery. Paráda (ak necháme bokom CHORÝ slovenský preklad). Viac ako dvojhodinová dĺžka výborne napísanej snímke prospela, keďže na všetko (zvraty, veľa postáv, ešte viac akčných scén, ktoré dej posúvajú dopredu mohutnými skokmi a údermi) je čas. Jackie Chan je skvelý chlapík, ktorý na rozdiel od (relatívne) slávnejších amerických kolegov Schwarzeneggera, Willisa či Stallonea robí väčšinu akčných scén sám (kolujú neuveriteľné legendy o počte kostí, ktoré si počas desaťročí nakrúcaní zlomil). Navyše je veľký sympaťák. Tentokrát ale dostal vyrovnaných partnerov, resp. aspoň jedného, pretože hoci na začiatku má pod priateľským ale zároveň prísnym palcom celý tím špičkových mladých začiatočníkov, v ťažko zabudnuteľnej dlhej scéne „masakri“ sú VŠETCI doslova vyvraždení tlupou drzých ozbrojených deciek z vyššej vrstvy. Snímka sa rúti nezadržateľne dopredu, kombinujúc zdanlivo nekombinovateľné (opitá komédia, mrazivý triler o „Zle v deťoch“, bezstarostný akčniak) a nestíha nudiť. Palec hore, Jackie. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama