Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jediné větší minus, které souvisí s tímto snímkem, je chyba stanice N@VA (tzn. s dílem samotným moc nemá co do činění), která jej vysílala v neskutečně debilním formátu, ve kterém byl pak mě jako divákovi prezentován. Značně ořezaných okrajů si prostě nešlo nevšimnout, a docela to bolelo - obzvláště když spolu mluvili dva protagonisté na opačných stranách záběru, a ani jednomu nebylo vidět do tváře. Objektivní hodnocení by pak vypadalo nejspíše následovně: velmi dobrý film, který si v ničem nezadá s hollywoodskými akčními peckami. Navíc mu nechybí nádech něčeho, co jsem měl naposledy možnost zažít při sledování Temného rytíře, a tím mám na mysli neskutečnou bezmoc hlavního hrdiny při pokusu o záchranu jeho blízkých v jednom z nejsilnějších momentů ve filmu. Celé je to totiž také jedno velké napínavé drama. Benny Chanovi skutečně tleskám, Jackie pak také mile překvapil, obzvláště po svých amerických eskapádách. Má to spád, je to hodně akční a vypilované, a nebýt několika málo hluchých momentů a možná dvouhodinové stopáže, bylo by hodnocení maximální. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech tu máme opět další díl ze série Police Story. Tentokrát s názvem New Police Story. Režie se pro změnu ujal již zesnulý režisér Benny Chan. Tento díl už jsme měli na DVD z videopůjčovny. Tenhle díl mě mile překvapil, zase se vrací ke kořenům prvních dílů, s jedinou výjimkou - Přestože je v tomhle dílu dost akce, má to taky dost naopak od předchozích dílů atmosféru drama, což mi v tomhle pokračování trochu vadilo. V předchozích dílech tam byla naopak komedie. No každopádně se mi líbí víc než předchozí čtvrtý díl První rána. Opět klasický kaskadérský kousky a souboje Jackieho Chana, scéna s autobusem je jedna z nejlepších ve filmu. Parta záporáků jsou dobrý zmrdi, herecký výkony jsou dobrý. Další skvělý díl Police Story. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaregistroval som zopár filmov Jackie Chana prechádzajúc okolo televízora. Nevšimol som si ničoho, čo by ma primälo spomaliť alebo nebodaj až zastaviť sa a kúsok si pozrieť. O to je nepochopiteľnejšie, že som si jeden celý jeho film nahral a dokonca aj pozrel. Asi mi niekto povedal, že je úplne iný, ako jeho predchádzajúce i nasledujúce. Nebol. Bol taký istý, či s horším dabingom alebo s rovnakým, to nedokážem posúdiť, viem iba, že dabing bol zlý. A tak je to na jednu hviezdičku za akrobaciu a choreografiu "zápasov". ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční film, který má všechno, co do správného akčního filmu patří. Výborně natočené střílecí i bojové scény, vkusné a zábavné vtipy (a to i ty úplně nejlacinější jako útěk z policejní stanice), sympatické hlavní hrdiny, pár zajímavých nápadů, roztomilou policajtku a bitku v hračkářství. :) Bez jakýchkoli zastávek nebo zdržovaček je to vynikající akční jízda s chlastajícím Jackie Chanem. :) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama