Reklama

Reklama

Dívčí nápravná škola

  • Česko Ženská věznice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezletilá Jenny (v době natáčení šestnáctiletá Linda Carol) řídila při loupežném přepadení auto svého přítele a skončila v dívčí polepšovně. Ji i její novou kamarádku, traumatizovaného sirotka Lisu (dětsky nevinná Sherri Stoner, která byla modelem pro Disneyho Malou mořskou vílu a Krásku z Krásky a zvířete!) tu čeká teror matrónovské vrchní dozorkyně Edny (famózní neherečka od Boha Pat Ast) a šikana atletické mužatky Charlie (herecky debutující punkrocková zpěvačka Wendy O. Williams), které vyvrcholí krvavou vzpourou. Klasický WIP (Women In Prison) snímek 80. let. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Prestoze je tohle WIP trosku odlisne od tech ktere zname ze 70 let, tak vubec neni spatne. Prodchnute glamrockovou naladou i muzikou, presto obsahuje vsechny potrebne a ocekavane prvky. Vynikajici jsou obe ty mlady holky, Linda Carol a Sherri Stoner. Naopak mi tam vubec nesedela Wendy O. Williams, ktera proste neni herecka...snaha prevysovala schopnost, coz rusilo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Lacné céčko s prehrávajúcimi herečkami, z ktorých svojím prehrávaním dominuje excentrická hlavná dozorkyňa. Hlasné výsmechy od ucha k uchu sú bežnou súčasťou jej hereckého repertoáru. Chovankyne takmer vždy chodiace v spodnom prádle a ich husté reči veľa napovedia, o akú filmovú "kvalitu" sa jedná. Napriek tomu, že sa v ňom až na záver príliš toho veľa nedeje, film vyslovene nenudí, aj keď najväčším lákadlom budú určite nahotinky pri sprchovacích scénách. Smerom k záveru však toto céčko stráca dych. ()

Reklama

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílko - to k je tam nutné, protože mezi díly by takovéto hodnocení jistě nezískalo. Když ale přistoupíte k tomuto snímku bez větších očekávání, tak neodejdete zklamaní. Naše Requiem pro panenku to není, přesto je tam něco, co mě udrželo až do konce. Možná to stoupající napětí a očekávání, jakým způsobem bude spravedlnost vykonána, možná jen touha vidět další sprchovou scénu :D Důležité je, že i když bych to znovu vidět nepotřeboval, tak nejde podle mne o ztracený čas a podle přísloví "mezi slepými jednooký králem" si v konkurenci podobných filmů si tohle hodnocení zaslouží ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Gýčové, nezmyselné, lacné, ale zato pekné a zábavné. Dívčí nápravná škola je práve tým typom filmu, ktorý aj napriek nedostatkom dokáže zaujať a udržať si diváka až do posledných minút. Sporo odeté alebo nahé mladistvé delikventky v prostredí väznice neustále riešia vzájomné konfikty, pričom ich zaberá kamera z tých najnemožnejších uhlov. Polepšovňa, v ktorej skazené dievčatá existujú, miestami pripomína koncentrák a obrovskú zásluhu na tom má vrchná dozorkyňa, odporná prerastená matróna s huspeninovým telom - Edna. Skrátka správna osoba na správnom mieste - bez nej by to nebolo ono. Je to v podstate machistický film, ktorý začína zaujímavo, ale postupne stráca dych, lebo viac pozornosti ako príbehu venuje prezentácii ženských predností... ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Po první scéně jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. Každopádně jsem u toho nějakým zázračným způsobem zůstal a vůbec nelituju. Jednoznačně jde o béčkovou oldies záležitost, ale jako celek je to zábavné, což podtrhuje ještě "kvalitní" český dabing. Samozřejmě jsem od toho očekával erotické scény s odhalenými ženami, kterých tu je celkem dost a spokojenost se tak mohla v klidu dostavit. Na závěr snad ještě jednu peckoidní hlášku: ONA: "Na korbě to ještě neznám,, ON: "Tak to zkusíš,, ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Wendy O. Williams odmítla ve filmu nosit jakékoliv jiné oblečení než své vlastní. Také si odmítala sundat boty a dokonce jej tak nosí i ve "sprchovacích" scénách. (Fenk)

Reklama

Reklama