Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně jsou svoji a mohou vykročit vstříc společné budoucnosti, ovšem dokážou se shodnout jejich rodiny? Vyřeší páry v této komedii multikulturní překážky? Budou dostatečně silní čelit svým rodinám a jejich tradicím? Je láska skutečně vším?  Výprodej v obchodě pro nevěsty svede dohromady čtyři páry, které čelí předsvatební vřavě. Dříve to bylo jednoduché, manželství dohodli rodiče. Ovšem dnes už je to jinak a rodiče i zamilované dvojice musí čelit nejen multikulturním komplikacím: například rodiče Emraha jaksi automaticky předpokládají, že si jejich syn vezme milou tureckou dívku. Ale Emrah je zamilovaný do Tima. A Kurd Coskun by podle jeho rodinných tradic rozhodně neměl požádat o ruku svou tureckou přítelkyni... Humorná komedie ze života vám poradí, jak jednoduše říct své Ano. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

matkoslav1 

všechny recenze uživatele

Alláhu, ať se Turecko nedostane do EU =) Úsměvné, někdy možná až moc. Příběh několika smíšených, i když jeden, ryze mužský, ani ne, párů z německého maloměsta a o tom, jak požádat svou lásku o ruku... Špatné tedy ne, ale že bych na tento film vzpomínal několik let, to asi ne =) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film s českým dabingem, který mě chvilku bavil a potom zase vůbec, jeden z těch nápadníků vypadal pomalu starší, jako jeho otec ... Tématem se mi moc nestrefil snímek do mého vkusu, ale zřejmě pravdivě ukazuje problémy, které jsou v sousedním Německu. Pro mě v hodnocení pouze průměr a nepotřebuji vidět znovu ... 5555 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

O tom jak je Německo multikulturní zemí si můžete popovídat například s trenérem národního fotbalového družstva. Dnešní mladí už nechtějí být při výběru partnera pro život svázáni náboženstvím, přáním rodičů nebo zažitými tendencemi. V této etnicko-romantické lehce dramatické komedii se můžeme několika mezi-národnostních lásek zúčastnit a prožít si peripetie, kterými musí projít všichni zúčastnění. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama