Reklama

Reklama

Jurský park 3

Trailer

Obsahy(1)

Ben Hildebrand a Eric Kirby, syn Benovy přítelkyně Amandy, spolu letí na paraglidu připoutaném k lodi, blízko ostrova Isla Sorna. Poté, co posádka náhle zmizí v mlze a loď očividně ztroskotá, odřízne Ben lano a s Ericem jsou unášeni k ostrovu. Tento ostrov je neblaze proslulý tím, že na něm žijí naklonovaní dinosauři. O osm týdnů později paleontolog Alan Grant objevuje dosud netušené. Velociraptoři byli nejen inteligentní, ale dokázali se spolu domluvit pomocí speciálně tvarovaného hrtanu. Bohužel jeho výzkum nemá moc budoucnost kvůli nedostatku financí. A tak mu vlastně přijde vhod nabídka Amandy a Paula Kirbyových, kteří jsou bohatí dobrodruzi a tentokrát by chtěli letět velmi nízko nad ostrovem Isla Sorna. Povolení místní vlády údajně mají. Alan se svým mladým kolegou a dalšími dvěma průvodci tedy letí s nimi. Během letu se Grant dozví, že letadlo hodlá na ostrově přistát. To se mu zdá příliš nebezpečné, ale jeden z průvodců ho udeří do hlavy a když se Grant probudí, zjistí, že letadlo už přistálo. Téměř vzápětí se na přistávací dráze objevuje první dinosaurus. Při pokusu o odlet letadlo ztroskotá na stromě a celá posádka se ocitne tváří v tvář hroznému nebezpečí. Alan Grant se dozvídá, že Kirbyovi vůbec nejsou bohatí, ale hledají svého zmizelého syna Erica. Jsou přesvědčeni, že Eric, který se zajímá o paleontologii byl schopen na ostrově přežít, a to i přesto, že skupina nalezne ostatky Bena Hildebranda... (TV Prima)

(více)

Diskuze

FoxInTheBox

FoxInTheBox (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jaké by asi bylo hodnocení  těch, kteří dali špatné  známky JPIII, v kontextu série JW. I když je JPIII nejslabší z původní série, je imo lepší než cokoliv z JW, a myslím, že ani JWIII to nezmění.

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

ShaoKahn

ShaoKahn (hodnocení, recenze)

Palpatine

Ale k souboji by stejně nedošlo. Spinosaurus a Tyranosaurus by se asi spíš sami sobě vyhnuli ,a i kdyby se náhodou střetli,tak by došlo spíš ke řvaní a předvádění. Ale já osobně jsem zastáncem teorie že T-rex byl mrchožrout ,a tak by asi vyhrál Spinosaurus.

ShaoKahn

ShaoKahn (hodnocení, recenze)

Palpatine

Vlastně by na tyranosaura měl stejně velkou šanci jako tyranosaurus na něj ale tu bitku by asi vyhrál tyranosaurus,protože Spinosaura dřív kousl do krku.

Fujara777

Fujara777 (hodnocení, recenze)

Čo mi vadilo? Hlúposť niektorých scén (vrcholom bolo pre mňa predávanie vajec). Inak dosť dobrých nápadov (prázdna loďka, prvý zožratý...), tak ma mrzia tie blbinky.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Bal som sa, ze JP 3 bude iba prizivnik prvych 2 dobrych dielov... ale nakoniec to dobre dopadlo a skvela saga jurassic parkov bola zakoncena dobrym poslednym dielom!

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Podľa mňa je to skvelá pocta prvému JP,Johnston sa snaží a na filme to je vidieť.Na originál to nemá,ale na dvojku určite ano.Hl. hudobný motív je omnoho výraznejší než v Stratenom svete.

Elyon

Elyon (hodnocení, recenze)

Teda nic moc, klasika je klasika, Johnston Spielberga nepřekoná ani kdyby se snažil.

Blaken

Blaken (hodnocení, recenze)

Joe Johnston jednoduse rika ze ma dobrej pribeh pro 4ty dil(nebo ma,spise je napsany scenar alpha verze) a ze by se mel zajem podilet na jeho vzniku,nemel by to byt zadny pribeh odehravajici se opet na ostrove, bohuzel Universal studion jeste neurcilo datum vydani,v kazdem pripade pro me jakozto fandu serie super informace:) Jinak co se tyce komentáru na strance,musim souhlasit s tim ze by to mel dostat do rukou steven spielberg,ale Johnston by do toho mohl delat tez,bohuzel jen moje vysvěné přání,snad se tej 4čky nakonec dockáme

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Blaken: prosim tě, anglicky zrovna moc neumim a o JP4 sem tam nic nenašel. Napsal bys buď mně do pošty nebo rovnou sem, o čem se tam zhruba psalo ohledně JP4? Předem dík. Já totiž slyšel že projekt byl definitivně zrušen, tak uvítam každou novou informaci :)

Blaken

Blaken (hodnocení, recenze)

někdo bude nadšen,někdo zase naopak,ale pro všechny milovníky série něco málo o JP 4 www.comingsoon.net/news/movienews.php

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Celý jurský park je fikcia a tak to treba brať, preto keci o tom či by mal tamten či onen šancu sú bezpredmetné. Určite ale súhlasím že trojka je na tom omnoho lepšie ako doje**** dvojka...Tá sa už viac tuším ani doje**t nedala :-)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

dnes som to pozeral v telke a musim povedat ze som bol trocha prekvapeny (ne)kvalitou trikov, hlavne suboj spinosaurus vs tyronosaurus. stale vsak ide o velmi dobre triky (i ked v kine sa mi zdali lepsie)

 (hodnocení, recenze)

no je to dobrý ale kdyby to byo ve skutečnosti tak ti lidi co tam jsou by neměli žádnou šanci

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama