Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Velice průměrná romantická komedie, která se řadí vedle většiny ostatních filmů s Julia Robertsovou. Nehledejte v tom nic složitého, ale jako pozadí k žehlení by vás to bavit i mohlo. Fanoušci Robertsové si pošmáknou a já půjdu dál. O ději se nemůžu rozepsat, protože jsem na něj už jednoduše Zapoměl, což taky může trochu svěčit o mém filmařském zážitku z tohoto ,,veledíla". Ostatní herci hrají co umí, a nevychází ze zašlích kolejí. Takže, pokud si potřebujete trošku odpočinout, tak vám tohle asi nemůže nic udělat ;-) ()

Pájusha 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je první smutná romantická komedie, co jsem viděla. Stále přemýšlím o některých komediálních pokusech (které sklouzávají občas trochu k trapnosti) ... jak moc mi vlastně vadily? A stále nemůžu přijít na odpověď. Celý příběh tančí mezi opary melancholie, což je v kontrastu k vtipům v tomhle roztomilém dílku. A přesto, celé se to zvláštním způsobem doplňuje. Svatba mého nejlepšího přítele má jistě nakročeno k hloubce, slzám a smutku, ale díky Bohu perfektně prokličkovala tímhle patosem a zanechala ve mě příjemný pocit s jemným pousmáním a neprodranou slzou... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to klasickej romatickej film 90. let. Klasickej je hlavně proto, že do hlavni role nasrali blbou Juliu Roberts, která je odjakživa škaredá, nesympatická a trapná. Neni to ani komedie, já v tom vidim jenom tu nudnou problematiku lásky a vztahů a emocionálně pošahanejch ženskejch a k zasmátí tam neni skoro nic. Kdyby se k tomu podávala chlazená dvanáctka, nebylo by to tak hrozný... takhle jsem ale místo koukání na film hledal pavučiny na zdech a kousal sem si kužu kolem nehtů... nuda. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naštěstí vše skončí dobře (rozuměj též ve smyslu "správně"), přestože postava (fakt hezké) Julie Roberts se nezdráhá chovat jako mrcha a dělat zákeřné, hnusné věci. Jenže na jejím zcestně zamilovaném charakteru celý film stojí, úplně do extrému tedy nezachází a po většinu času má naše sympatie/pochopení. Přes určitou nesourodost se pak ve směsce screwball komedie a seriózní romantiky najdou moc pěkné scény (píseň u stolu, okamžik pod mostem); ovšem kdo si veškeré své výstupy krade jednoznačně pro sebe, to je boží gay kamarád Ruperta Everetta. Lepší 3 * ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantických komedií 90. let. Usměvavá a přitažlivá Julia Roberts tu doslova září. Tato role jí sedla jako ulitá. Nezaostává za ní ani Cameron Diaz. Její herectví v karaoke baru je prostě úžasné. Ve své době její hvězdná brána dostala zelenou. Julia tu hraje tak trochu mršku v touze překazit jednu svatbu. Láska a city se tu projevují každým coulem, až nakonec vyhraje jedině ta pravá. Šťastný happy and, někomu ukápne slza a je to. Při sledování příběhu divák neví, má-li tam někoho litovat anebo mu přát. Scénář je napsán nadmíru dobře. Všichni pochopili jednotlivé charaktery postav a tak v nich doslova žijí. Já můžu snímek jedině doporučit. Třeba si vtom někdo najde sebe sama a bude sdílet všechny osudové chvilky, jaké tu jsou. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)

Reklama

Reklama