Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey a Francis jsou dva bratři, kteří se řídí heslem: Dělej jen to, co tě činí šťastným. Mickey se překotně ožení s krásnou studentkou Hope, ta mu však sdělí, že se s ním přestěhuje do Paříže. Také u jeho bratra dojde ke změnám. Oba bezstarostní muži jsou poprvé v životě nuceni myslet na druhé. Diváci se mohou těšit na humor, vtipné dialogy a porce lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film plný krásnych herečiek, ale na romantickú komédiu tu nebolo azda priveľa toho, kto koho "přeřízl", kto sa s kým bude v posteli deliť, kto koho podvedie a kto s kým šuká. Podľa mňa toho bolo nadmieru veľa, vlastne to bolo len o tom. Až sa mi to postupne zhnusilo, pretože dej sa nikam neposúva a točí sa len okolo jednej témy. Sex je fajn, ale všetko s mierou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ako komédia nič moc, viac je to romantický film. V snímke je množstvo krásnych herečiek a hlavne oku lahodiaca je Cameron Diaz, ktorá bola v 90.tych rokoch pekelne sexy. V komédii je veľa falošných citov a Shakespearových narážok. Príbeh dvoch rozdielnych bratov, ktorí idú svojou cestou, ale keď sa začnú ich záujmy stretávať, sú na kordy. Slušný film, režisér Edward Burns si zahral ako vždy jednu z hlavných rolí. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie bez výrazných kladů ale i vyložených kiksů, která sází na hvězdné obsazení ženské polovičky hereckého ansámblu. Není asi překvapením, že Jennifer Aniston ale i Amanda Peet po herecké stránce Cameron Diaz bez problémů zastiňují - ta naopak boduje svým šarmem. Ve filmu se najde několik vtipných dialogů, ale i pár hluchých míst. Jít na podobný snímek do kina není moc rozumná investice, ale na televizní obrazovce jde o přijatelnou záležitost. Celkový dojem: 50 %. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako první mě přakvapil věk herců, myslel jsem si, že je ten film mladší. Vůbec mi to nepřišlo jako komedie, spíše trošku úsměvné vztahové drama. Což nemíním jako výtku, spíše přednost. Více humoru by to asi pokazilo. Zaujalo mě hned hněkolik věcí, zajímavá postava, která se ve filmu vůbec neobjeví, jen se o ní mluví (matka dvou bratrů), Francis byl tak nechutný (ale zároveň částečně pochopitelný). Jennifer Aniston překvapivě dobrá, u ní je obrovská škoda, že si to doslova posrala svou rolí v Přátelích, která mi dosud nedovolí hledět na ní objektivně. Cameron Diaz ještě ve svém předpozdnězastydlepubertálním období, které zcela zkazilo její hereckou kariéru. Co to znamená? Že je úplně normální a sympatická. Amanda Peet neskutečně mladičká a k sežrání. Edward Burn nevýrazný a pořád stejně nesympatický (ale zase se mi líbilo, jak, i coby režisér a scénárista, ustoupil se svou rolí a do popředí vystrčil svého bratra). Zábavná scéna s robertkem (ne, neobjeví se, jen se o něm mluví, ale je to sranda). A k tomu všemu ňuňu Leslie Mann jako latentní lesbička. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco mnohem horšího, ale i Edward Burns nějak začínal a musím říct, že to nebylo zase tak špatné :) Mít v jednom filmu Diaz a Aniston - wau :) To se mu dost poštěstilo a mohlo tam být více ukázáno ;) jako tady bylo již zmíněno a taky to mohlo být více rajcovnější, ale co naděláme. Mě se líbilo celkové téma filmu, kdy lidé ještě v dost mladém věku řešili svůj manželský a sexuální život a propletenec dvou rodin a ukázky "lásky" a touhy po penězích byl hlavní bod programu...Otevřenost, kterou tam alespoň jedna z rodin preferovala v komunikaci hlavně se svými dcerami, která to dále využívala ve svém vztahu - byla chvilkami úsměvná, ale lepší než lhaní jako v druhé rodině ;) Na co jsem se také těšila byl pohled na pláž a sluníčko letního bytu na pláži, který bych taky ráda měla :) Je tam určitý protiklad vůči centru města kde žili zbylé postavy a bylo to "pošmurné a šedivé" od ulic a aut... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Hladina piva Mickeyho (Edward Burns) v závěrečné scéně je pokaždé jiná. (Terva)
  • Natáčení proběhlo v newyorském Brooklynu. (Terva)

Reklama

Reklama