Reklama

Reklama

Ulejváci

  • Kanada Slackers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když všechno selže... podváděj. Dave, Sam a Jeff procházejí studiem hladce, bez práce a námahy díky lhaní, podvádění a opisování. Naneštěstí je jednoho dne odhalí ambiciózní spolužák Ethan. Vytáhne všechny důkazy a tři kamarádi jsou nahraní. Ethan jim ale velkoryse nabídne obchod - nechá je být, když zařídí, aby se do něj zamilovala atraktivní Angela... S vyšším vzděláním dojde na nová pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

kwoky odpad!

všechny recenze uživatele

48% ?! Za co? Podle me ma tenhle film veskere rysy odpadu. Nechutne, nevtipne, preslazeny zaver (ze spatnaka se za minutu stane hodny hosik a pak i z jeho kamosu WTF!), dej veskery zadny a nebyla tam jedina postava s kterou bych sympatizoval. Dokonce i Angela mi prisla krajne odpudiva (ne herecka, ale ta postava). Cameron Diaz pak v miniroli (cca 5s) ukazala, co umi nejlip :) Mizerna hodnoceni davam vyjimecne. Zde jsem se nerozmyslel ani minutu. A to mam zanr teen-komedie hodne rad. Jednim slovem NUDA! Hlasuji pro zvoleni tohoto filmu za NEJHORSI film vsech dob :) ()

cross 

všechny recenze uživatele

Bezmezná snaha o natočení romantické komedie, která by oslovila i -teen publikum je sice evidentní po všech stránkách, nicméně nepatříte-li mezi cílovou skupinu, nebo vyžadujete-li i od takto odlehčeného žánru alespoň trochu inteligence, film vás pravděpodobně bezmezně odpudí. Schéma je zachováno ve standardní podobě, několik slibných vtípků scénář taky obsahuje, ale krom toho je vyprávění značně nestabilní, často se objevují intimní oplzlosti a nevhodná kombinace časově rozdílných záběrů, což bohatě podporuje slaboduchý scénář. Nic naplat, přežít se to dá sice celkem v pohodě, ale pokud si nakonec zrekapituluji průběh a formu, chtěl bych dát *, ale nemůžu, protože jsem se ve výsledku vlastně pobavil na **:o) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jáj, škoda toho zahodenia celkom dobrého námetu o podvodoch na školách, lebo to malo dosť dobrý potenciál, a mohla z toho byť super komédia. No zase ten úchylný a absurdný smer kam sa celý príbeh neskôr uberal bol úplne zbytočný. Takže bez toho preháňania by to mohlo byť aj o dve triedy lepšie. Preto mi je to obzvlášť ľúto, dokonca aj herecké obsadenie bolo celkom fajn. Ethana mi bolo celkom ľúto, hoci bol dosť vypočítavý a aj dosť úchylný, ale zase ani tá hviezdna trojica nebola o nič obdivuhodnejšia, práve naopak. Takže dosť zahodený potenciál, ale nebolo to úplne márne. Btw. Ethanova "poetická" pesnička na konci sa mi veľmi páčila, prišla mi taká precítená a úprimná. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Zprvu to vypadá na dobrou průměrnou teenagerskou komedii o tom, jak kluci pomocí různých vynalézavých podvůdků prolézají univerzitou. Jenže ukáže se, že o tom zápletka vlastně nebude a začnou se objevovat různé bláznivé momenty - rádoby vtipné a otrocky aplikující prcičkovské gagy. O nic se nesnaží a myslí si, že např. holka masturbující s vibrátorem je vtipné samo o sobě. Není... Nicméně pořád je to tak na dva body a dá se na to s přimhouřením očí dívat. Ale finále už je vrchol trapnosti a snůška všemožných klišé, které pokazí, co se ještě pokazit dá. Prostě ještě větší blbost, než jsem čekal. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Všichni píšou, hvězdičky za někoho (nějakou krasavici nebo nějakého fešáka) jinak by to byl odpad. Mám stejný názor. Důvod sledování téhle hovadiny byl jediný, a to Jason Schwartzman (proto i omluvíte mé hodnocení, ta hvězdička je za něj). Udělal ze sebe naprosto nechutného psychopata a šlo mu to výborně. A i přes to si myslím že je naprosto k sežrání. Jinak ten film je totální debilita. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Původní název filmu byl Undergrands, ale název byl změněn, aby nedošlo k záměně z animovanou sérií MTV Undergrads (od r. 2001). (Terva)
  • Pôvodný distribútor Destination Films pred premiérou zbankrotoval, distribuovalo ho následne Sony. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama