Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Damielka 

všechny recenze uživatele

Úděsné! Za celou dobu jsem se "pousmála" asi dvakrát, Cameron Diaz, jindy opravdu sexy, je vychrtlá, trapná, křečovitá, z čehož ji nevysvobodily ani záběry v kalhotkách a US podprsence. Tenhle film vlastně nemá děj, šťávu, smysl, pointu, asi ani scénář, hlavu a už vůbec ne patu, není to vtipné, sexy ani originální...zkrátka nuda, trapnost, nuda. A vrcholem herectví je asi dědeček Petera, který se tam mihne všehovšudy dvakrát, ale za to stihne zastínit všechny rádoby herecké výkony hlavních hvězd. To, že jsem vydržela až do konce, bylo jen díky tomu, že jsem někdy kolem šedesáté minuty usnula. Zaplaťpánbůh. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....? ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesát minut, během kterých budete patnáct minut koukat na titulky, patnáct minut poslouchat neuvěřitelně laciné a rádoby vtipné písničky a hodinu si říkat, že ten zbytek "filmu", je jěště zoufalejší. A Cameron Diaz je opravdu otřesná a sexy ani náhodou. Holt, někdo asi nebyl dostatečně soudný, když vymýšlel český, potažmo slovenský, název... [leden 2006] ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy by skrátka chlap asi nemal vidieť - totálne trápne v každom ohľade, ponižujúce pre obe pohlavia, nudné, nezáživné, nevtipné, neromantické, povrchné, infantilné a hlavne zbytočné. Odpad som nedal iba z prízemných dôvodov - že sa na Ch. Applegate celkom dobre pozeralo. 10/100 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama