Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak a zase jsem to já kdo tady vypadá jako naprostý loser s pěti hvězdičkami.Jsem zkrátka milovník rozporuplných a pro jiné Béčkových filmů. Co bych dodala na svoji obhajobu?Třeba to,že jsem se u tohoto filmu královsky bavila a nepotřebuji k tomu řešit u oddechovek nějáké jméno režiséra či jestli kamera zabrala správné světlo u jakékoliv jiné scény a rozhodně nepovažuji Cameron Diaz nebo Christinu Applegate za krávy.Dle mého kvalitní romantická komedie. ()

Merggie 

všechny recenze uživatele

Áno, bolo to trápne. Trápny humor, trápne všetko. Lenže tento film sa ani v jednom momente nesnažil tváriť inteligentne. Žije si svoj vlastný naivný svet. Nepoučuje a vlastne ani nenudí. Teda ak momentálne neriešime svoju životnú krízu. Má zabávať a ja som sa bavil dosť. Možno viac ako by som sa mal:-) Cameron zvládla úlohu "pošahanej" slečny vynikajúco. Len verím, že to naozaj iba hrala. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

týý joo,tak málo sem teda nečekal.po shlédnutí televizní ukázky,jsem si myslel,že to bude klasická přiblblá romanťárna,o tom jako ona miluje jeho,on si bere jinou a pak si uvědomí že vlastně miluje ji:-)a jaký bylo moje překvapení,když na mě vylezla parádně vostrá komedie,která si nebere servítky a je plná dost dobrejch vtípků.já sdi nemůžu pomoct,ale nebudu zapírat,že jsem se fakt kolikrát pořádně zatlemil.jen mi je líto,jak je to zase hezky ztrhaný,zastánců bezproblémového humoru k vypnutí,je zde opět jako šafránu...klasika.já se bavil,to ovšem nemění nic na tom,že cameron diaz a christina applegate vás roztomile serou celý film:-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)
  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama