Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou dva sourozenci - nagelovaný 17-ti letý kluk, sportovec patřící mezi nejoblíbenějších kluky na škole, a 16-ti letá holka, oblékající se jako štětka a obrážející každý pátek a sobotu vesnický diskotéky, kteří spolu natočí film. Ti sourozenci se shodou okolností jmenují Roger a Kumble a výsledek jejich práce je prostě sexy. Ten film pojmenují The Sweetest Thing, protože její oblíbená herečka Cameron Diaz - idol všech náctiletých diskotékových děvčat, sní o klukovi, který jí umí fakt dobře vylízat kundu a je to jeho jediný potěšení, který nechce jakkoli opětovat. On si potom přimyslí kámošku Christinu Applegate, která je nemravná štětka s umělýma kozama, který jí ochmatávaj cizí lidi na záchodech a jí se to líbí. A společně pak přimyslí ještě Selmu Blair, protože zrovna byla v tý době v Pravý Blondýnce a není tak komerční jako Vintršpuntová. S hlavními hrdinkami v kapse nyní můžou Roger s Kumblou realizovat svoje nevybouřený sny - vysněný mejdany s královnama diskoték, písničky o jeho velkým penisu a spousta dalších nevyzrálých obscénních humorů (Selma má na šátku uschlou mrdku a v čistírně to zkoumaj před malýma dětma, Applegate chčije do pisoáru zatímco Diazová strká držku před gloryhole nebo třeba Blair se zaklíní mandlema o piercing v penisu atd..). Cameron Diaz patří právem na all-time seznam největších hereckých kokotů, ale je mi líto, že se toho účastní i Applegate s Blair... Jediná skutečná sranda je to, že ty dvě krávy jedou na svatbu Saabem. ()

Reklama

Zombo 

všechny recenze uživatele

Oh my God, oh that was so sweet, the sweetest CRAP! Už dlouho mě stupidita a neuvěřitelná trapnost tak neštvala jako u tohoto ubohého pokusu o romantickou komedii. Kdyby to byla čistě jen parodie na vylízanost naivních holčiček, tak by to ještě šlo (jisté náznaky by tu byly - např. sen), ale to bohužel nebyl hlavní záměr této příšernosti, kterou bych nedoporučil ani svému nepříteli. Naprosto idiotský scénář, zoufalá nevtipnost mnohdy nahrazovaná nechutností nebo nesmyslem, o "hercích" se snad nebudu ani zmiňovat. Hlavně že natáčení bylo veselé, jak je vidno v závěru - všichni se náramně bavili, zatancovali si, při tom vymýšleli asi i příběh, aby se neřeklo, a občas někdo vykřikl: "this'll be fun! Hahaha." a bylo to tam. Pak se rozdalo pár miliónů a i přes otřesné kritiky na to šlo nemálo příznivců jediného jména s iniciály C.D. + ti (spíš ty), pro které je Prostě sexy prostě určen. A přitom jediné, na co se dalo dívat, avšak s vypnutým zvukem, byly právě ty vrtící se holčičky (hlavně Selma). Ale Cameron si u mě tímhle beztak dost pohoršila. Stydím se, že nakonec přeháním a dávám jednu prašivou a potrhanou hvězdu s posledním cípem směřujícím do odpadu, kam bych tuhle opovážlivost nejradši hodil. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Emancipované hrdinky, o které by žádný chlap při smyslech neopřel kolo, se vydávají na vzrušující životní cestu hledat dokonalého muže, kterého jedna z nich náhodou potkala a nechtěl jí opíchat. Hele, tahle chčije do pisoáru! Obě mají vytahaný špinavý kalhotky. Boží! Hele, on má piercing na péru a jí se to péro zasekne za mandle, když mu ho kouří. Prostě sexy. 30% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)

Reklama

Reklama