Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ja uz sem tenhle film videl asi 6 nebo 7x, mozna vice.. a pokazde.. stejne jako ve filmu Marecku, podjete mi pero, si v nem najdu neco dalsi, co mne na nem bavi. Ja vim, ze je to silena uletarna, silena "blbina", ale sakum prdum to dělá dokonalý celek, nad kterým se budu vždycky smát, nad super hláškama a scénkama, kterým prostě nechybí nadhled, který ostatně dokazují tvůrci několikrát během filmu. V rámci tohoto žánru, komedie, romantika, myslím, že absolutní špička ve svéí době. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Proč to má tak nízké hodnocení? Vždyť je to vtipné! :) Konečně jeden film o holkách, jak se baví, a hned je to špatně. Ale jakmile vycházejí slátaniny typu Prci prci prcičky, Bulšit nebo Princ a pruďas, kde se baví převážně mužské publikum, to je pak klasika. Tohle je supr film. Přiměřeně sprostý, přiměřeně vtipný a spíše méně romantický. ()

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Dielko, ktoré je utrpením vôbec dopozerať a to aj napriek tomu, že som vydržal sedieť pri TV len v nemom úžase a z perverznej zvedavosti čo všetko ešte tvorcovia vymyslia a čím sa budú snažiť byť vtipný. Neviem, ktorá z týchto troch šušiek je otravnejšia ale určite bude mať pred zvyšnými dvoma náskok len o prsia Rogera Kumblea. Výsledok je nuda, nevtipnosť a neuveriteľný "opruz". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)

Reklama

Reklama