Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

kleopatra odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle veledílo by se docela dobře mohlo jmenovat "tři krávy v akci", to by ale kráva nesměla být krásné ušlechtilé zvíře, což se o těchto "dámách" říct nedá. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Delikátní kombinace trapných vtipů a děsivých seriózních scén. Doufám, že vlezlý úsměv Cameron Diaz neuvidím přinejmenším půl roku. Fujtajxl. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....? ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle byla vlastně příležitost pro to, aby si herci vyzkoušeli nějaké kostýmy a trošku si potančili. Taky jsem se jednou dvakrát třikrát rozesmál, ale spíš nad tuhostí srandy (myslím, že slovo trapný tady bylo skloňováno mnohokrát.) Nemám rozhodně nic proti sexy komediím, ale většina z nich se pořád stále dokola opakuje a nepřináší nic, co bychom už neviděli jinde. Klasicky nejvtipnější momenty byly ty, jenž nepojednávaly o sweetest thing. Jako vždycky. Zatímco jednu hvězdičku dávám za za scénu "rozzlobené lesby s baseballkama", nad písní z kavárny jsem zůstal v úžasu. Songů s takovýmto tématem je málo, ale že by se opravdu musely skládat... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ty 2* musim dát už jen za krásnou Cameron, geniální umístění piercingu a za cestu v autě s menší lesby show pro motořkáře. Víc si nepamatuju je mi líto :o) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Pimental .. Příšerně hloupá, zbytečná kokotmedie. Naivní a herecky odfláknutá. Nějak pořád nechápu smysluplnost natočení takového zbytečného braku. Při sledování jsem pořád čekal, že už se něčemu zasměji, ale kde nic, tu nic! Jen se holky několikrát převlíkly, zazpívaly a.. odešly. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Sexual Revolution 2. Cherish 3. It's Done Been One 4. Little L 5. I'm Walking 6. Dom Da Da 7. Hot Stuff 8. I'm Too Sexy 9. State of Mind 10. Losing Lisa 11. There She Goes 12. Country Squier 13. Escape (The Piña Colada Song) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ruku na voňavú buchtu!“ NIEČO NA TEJ MARY JE, PLNOU PAROU VZAD! či BLBÝ A BLBŠÍ sú komédie, ktoré ma rozosmiali. Ale toto bol snáď nejaký nový filmový žáner, či čo. Hysterické, afektované a nevtipné. Scenár snáď ani neexistoval, len voľné náčrty na ten-ktorý deň. Že je to celé „schválne hysterické“, je pekný umelecký zámer, ale nefunguje. Nezachránia to ani brutálne výstupy (Cameron Diazová prefiknutá do oka na pánskej toalete, Selma Blairová prefiknutá plyšovým slonom). Toto sa vážne nevydarilo a nespasí to ani jeden z najväčších smoliarov súčasnej americkej kinematografie, Thomas Jane (PAVUČINA SNOV, ZRADNÁ HLBOČINA, KAT, HMLA, PODOZRENIE, SIEDMY HRIECH, SPRÁVNY POLICAJT). P.S. Dokážu ženy cikať do pisoáru? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt ultra vymastenost, nastesti to bylo vcelku svizny a obcas zabavny. Prvni pulka filmu je docela dost vtipna, jenze bohuzel v ty druhy to zacne bejt krapet moc romanticky. Ale ta prvni polovina mi prisla, jak kdyby to tocily Farrelliovy, takze neni nouze o naky ty vulgarnejsi forky. Jinak co se tyce herecek, Cameron je tady fakt sexy, ale stejne nechapu, proc do toho sla, Applegate ji zdarne sekunduje, Thomas Jane vypada jak trouba s odstatejma usima a Selma Blair ma desne maly kozy. Ale celkove nemuzu rict, ze bych se nebavil a par vtipu bylo slusnejch. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Taktéž jsem se slušně bavil...rozhodně více než u dnešní teenagerské produkce (viz.Pařba, Bulšit a pod.)!A Cameron Diaz má přece jen svoje kouzlo a to i v sebevětší sračce! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Prostě sexy je podle mě nejhorší Cameronin film. Jedna z nejtrapnějších komedií v které, kdy hrála. ()

Reklama

Reklama