Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ruku na voňavú buchtu!“ NIEČO NA TEJ MARY JE, PLNOU PAROU VZAD! či BLBÝ A BLBŠÍ sú komédie, ktoré ma rozosmiali. Ale toto bol snáď nejaký nový filmový žáner, či čo. Hysterické, afektované a nevtipné. Scenár snáď ani neexistoval, len voľné náčrty na ten-ktorý deň. Že je to celé „schválne hysterické“, je pekný umelecký zámer, ale nefunguje. Nezachránia to ani brutálne výstupy (Cameron Diazová prefiknutá do oka na pánskej toalete, Selma Blairová prefiknutá plyšovým slonom). Toto sa vážne nevydarilo a nespasí to ani jeden z najväčších smoliarov súčasnej americkej kinematografie, Thomas Jane (PAVUČINA SNOV, ZRADNÁ HLBOČINA, KAT, HMLA, PODOZRENIE, SIEDMY HRIECH, SPRÁVNY POLICAJT). P.S. Dokážu ženy cikať do pisoáru? ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Oh my God, oh that was so sweet, the sweetest CRAP! Už dlouho mě stupidita a neuvěřitelná trapnost tak neštvala jako u tohoto ubohého pokusu o romantickou komedii. Kdyby to byla čistě jen parodie na vylízanost naivních holčiček, tak by to ještě šlo (jisté náznaky by tu byly - např. sen), ale to bohužel nebyl hlavní záměr této příšernosti, kterou bych nedoporučil ani svému nepříteli. Naprosto idiotský scénář, zoufalá nevtipnost mnohdy nahrazovaná nechutností nebo nesmyslem, o "hercích" se snad nebudu ani zmiňovat. Hlavně že natáčení bylo veselé, jak je vidno v závěru - všichni se náramně bavili, zatancovali si, při tom vymýšleli asi i příběh, aby se neřeklo, a občas někdo vykřikl: "this'll be fun! Hahaha." a bylo to tam. Pak se rozdalo pár miliónů a i přes otřesné kritiky na to šlo nemálo příznivců jediného jména s iniciály C.D. + ti (spíš ty), pro které je Prostě sexy prostě určen. A přitom jediné, na co se dalo dívat, avšak s vypnutým zvukem, byly právě ty vrtící se holčičky (hlavně Selma). Ale Cameron si u mě tímhle beztak dost pohoršila. Stydím se, že nakonec přeháním a dávám jednu prašivou a potrhanou hvězdu s posledním cípem směřujícím do odpadu, kam bych tuhle opovážlivost nejradši hodil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama