Reklama

Reklama

Černý hřebec

  • USA The Black Stallion
Trailer 1

Malý Alec Ramsey se vrací na lodi se svým otcem domů. Upoutá ho nádherný černý hřebec, kterého vezou do Ameriky. Během strašlivé bouře loď ztroskotá a potopí se. Alec i kůň si pomáhají navzájem ve chvílích, kdy se zdá, že vše je beznadějné. Zachrání jeden druhému život a stávají se z nich trosečníci na osamělém ostrově. V té chvíli si Alec nedokáže představit, jaká další dobrodružství ho s černým hřebcem čekají... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (33)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,7miliónaTržby USA $37,799,643Tržby Celosvetovo $-║ Niektoré zábery sú krásne nespútane, živelné, film ovplíva minimom dialógov a zameriava sa hlavne na úchvatný vizuál ponúkajúci prepojenie medzi čiernym výchorom Blackom a malým chlapcom Alecom, príbeh vo svojej jednoduchosti prináša neskutočné čaro. /85%/ ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Docela solidní konina. Mám koně rád. Mají těžký život, hodně se naběhaj a nemohou ani zarelaxovat u piva, pač neumějí zvracet. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika. Možná ten, kdo nemiluje koně to neocení, ale to je v pořádku. Ten film má, co nabídnout právě milovníkům těchto nespoutaných duší. Navíc, když v tomto filmu vidím toho nejkrásnějšího koně, tak mé srdce jednoduše taje. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scény na ostrove, ma brali viac. Boli vizuálne krásne a nerozprávalo sa tam. Po chlapcovej záchrane a následného zapadnutia do starých koľají, film začne nudiť, aj keď má nosný príbeh. Americká hitovka a populárna aj u nás, ma ktovieako neuchvátila. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když se to na první pohled tváří jako klasický rodinný film a mladém chlapci a jeho zvířeti, kterým je v tomto případě nádherný černý hřebec, jak uvádí i název, ve skutečnosti zde najdete scény, které jsou zajímavé a nejsou až tak mainstreamové. Patrné je to hlavně v ostrovní sekvenci, kde se v podstatě nemluví. Je to přece jen trochu jiný zážitek. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná konina!!! Musel jsem se hodně přemáhat, abych vydržel až do neskutečně vzdáleného konce. Nudnější film jsem neviděl, herci než něco řeknou, tak asi kvůli natahovaní filmu pár sekund zírají do blba apod. Mám rád filmy o zvířatech, „ Mládí černého hřebce" i animovaný „Spirit" se mi líbily, tak jsem si přes neustálé vychvalování myslel, že tohle bude mnohem lepší, ale opak byl pravdou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nie tak krasne ako never Cry Wolf, ale stale na urovni. Ballard si tymto filmom sprail meno. nemozno cakat brutalnu akciu ani strhujuce tempo, skor nieco pre artovych divakov . 85 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Rozvláčne tempo filmu veľmi neprospieva, už veľmi skoro začne nudiť. Nosný príbeh je ľahko predvídateľný a nedokáže celú tú pridlhú stopáž zaujať. Jemný nádych poetiky je v tomto prípade na škodu. Ale na druhej strane má čo ponúknuť ohľadom niektorých svojich záberov, hlavne na ostrove, dobrodružnou výpravou a určite pipľavou prácou s koňmi. Preto aj s ohľadom na rodinný žáner nejdem s hodnotením nižšie. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Kůň, lodě a moře, to by mělo stačit k vytvoření trháku. Alespoň u mě. Navíc je tu klasické schéma s dostihy, vítězstvím, dětským a koňským superhrdinou, tenhle film má všechno. Jenže to nestačí, aby to bylo ono. Kdyby mi bylo osm, byla bych na vrcholu blaha. Jenže tehdy jsme neměli televizi a místo koně jsme jezdili na ohnutém kmeni břízy, osedlaném dekou a provázkem z dědečkovy kápézetky. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Knižní předloha od Waltera Farleyho je moc pěkný příběh pro mládež, který "odsejpá" a ani na chvilku nenudí. Během dvou stran A5 tam dojde ke zvratu, který se ve filmu táhne 15 minut. Řekla bych, že je to neobratně natočené a proto chvílemi nudné, ale ono asi není nic snadného přesvědčit koně aby prokázal trošku hereckeho talentu.. 70% ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Moc krásně natočený snímek, ale něco mu chybí. Příběh je taky výborný, ale přeci to není úplně ono. Není to film, po kterém vám zůstane ten dojem, který má. ()

Reklama

Reklama