Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Los Angeles se pohybuje vraždící ruka zákona. Když policajt nemůže věřit ani svému parťákovi, komu tedy? Když Chrisovi bylo osm let, jeho otec byl zavražděn zlodějem aut. Viník nebyl nikdy nalezen. Nyní je Chrisovi dvacet tři a právě úspěšně ukončil policejní akademii. Jako nováček je přidělen k již zkušené policistce Noře, která ho má naučit, jak to na policejní stanici vlastně chodí. V jejich okrsku se ale začínají dít neobvyklé vraždy. Všechny oběti mají něco společného -jsou zabity výstřelem do levého oka a většina z nich uniká trestu. Začíná rozsáhlé vyšetřování, které vede k nečekanému rozřešení ... (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctova detektivka v ktorej sa snazi policajny novacik zistit, ci je jeho partnerka seriovym vrahom. Tretiu hviezdicku davam len kvôli sexi Gine Gershon. Bohuzial aj ked tu ma niekolko erotickych scen, tak prekvapivo nic neukaze. 5/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Gina Gershon je v tomto filme mimoriadne vzrušujúca. Aj keď je film dosť nesúrodý s niektorými priemernými hereckými výkonmi, milujem Gershonovu zmyselnosť a ... Príbeh bol dosť silný na to, aby udržal môj záujem nad rámec sexi scén s Ginou. 6/10 ()

Reklama

Reklama