Reklama

Reklama

Elixír lásky aneb Kate a Ollie

  • Kanada Parsley Days

Obsahy(1)

Kate Joinové (Megan Dunlop) je něco přes dvacet a neustále se potácí v pro-blémech s navázáním báječného vztahu. Ačkoliv její přátelé si myslí, že právě ten má s Olliem (Michael LeBlanc), že právě on je ten pro ni pravý. Kate má opačný názor. Její neúprosná touha po dokonalé lásce ji zavede až ke Chloe (Marcia Co-nnelly), které jí předepíše velmi neobvyklý bylinný lektvar z petržele. Tak začínají Kateiny dny plné petržele, neustálé pojídání petrželových sendvičů, popíjení odvaru z petržele a koupání v petrželové lázni. Ale co by člověk pro lásku neudělal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

pmultimix 

všechny recenze uživatele

Nic není snad tak hrozné, co se kategorie romantika/drama týče. Stupidita, nepříjemní a zvláštní herci, vše divné a ujeté ... :-(( A to jsem čekal něco extra podle názvu, co by mohlo být lehce vzrušující, ale o tom v tomto filmu nemůže být ani řeč ()

Tashi 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že šlo o naprostou blbost (pokud to tedy nebyl režisérův záměr - pak s ním lze okamžitě souhlasit), ale i přes to, že jsem se snažil přistoupit na hru oné "ujetosti", jsem se nemohl přenést přes fakt, že mi film v průběhu vadil čím dál tím více. Dokážu sice ocenit originalitu, velice zvláštní humor, ale i tak mě bohužel tento petrželový snímek ničím zvlášť neohromil. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama