Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boone je elegantní a galantní dobrodruh, jehož vášní je blahobyt a nebezpečí. Když má Nancy Allen s dvěma dalšími krásnými ženami nebezpečné potíže s obchodníky s bílým masem, Boone vezme rozum do hrsti a pokusí se vymyslet, jak by zachránil oběti ze spárů po zuby ozbrojených darebáků. Nikdy totiž neztrácí duchapřítomnost. (AMC Czech)

(více)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý dobrodružný snímek na téma - sexuální otroctví. Dobrodruha a zároveň pašeráka padělaných parfémů si zahrál Ted Shackelford, který je známý pouze z televizních filmů a seriálů, avšak dvě femme fatale už pozná naprosto každý. Nancy Allen a Gina Gershon. Tzv. obchodníci s bílým masem unášejí turistky a prodávají je jako otrokyně na dražbách. Jsou tu tři děvčata, které jsou na útěku a onen dobrodruh odhodlaný jim pomoct. Honičky a přestřelky v divočině mohou začít. Filipínská krajina jako kulisa příběhu není špatná, tempo a vizuální stránka na svou dobu také jakž takž, ale naprosto to selhává na ději. Oproštěno je to i od humoru, což je snad největší prohřešek. Možná je to všechno způsobeno i špatným střihem, ale co se takovéhoto žánru týče, jsou daleko lepší snímky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudný trash, ktorý nie je ani natoľko mizerný, aby to bola zábava na účet tvorcov. Jednu hviezdu dávam len za mladučkú Ginu Gershonovú. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama