Lupička
Komedie
USA / Kanada, 1987, 103 min
Hugh WilsonHudba:
Sylvester LevayObsah
Bernice "Bernie" Rhodenbarrová je odjakživa lupičkou. V jednom domě, kde na zakázku krade, je ovšem i mrtvola. A Bernie je jediná, o které se ví, že byla na místě činu. Se svou pověstí nemá moc šancí vysvětlit, že nevraždila právě ona. Bernie musí využít veškeré své schopnosti, aby očistila své jméno od nařčení z vraždy a dokázala svou nevinu... (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $16,337,355║Tržby Celosvetovo $-║(23.12.2008)
Shit
Tohle jako byla komedie nebo co? Já jen, že jsem u toho málem usnul a když jsem náhodou vnímal, tak mi to teda jako komedie moc nepřišlo, možná snaha byla, ale většinou to bylo dost trapný a Whoopi Goldberg teda taky nic moc, její hlášky byly nevýrazný a neseděly. A k tomu všemu pěkně debiljní děj. Rozhodně spíš nuda než zábava, málem sem to nevdržel až do konce(27.8.2006)
Hunt
HUDBA: Sylvester Levay(8.10.2007)
HateBreeder
Solidní filmec. Ze začátku jsem měl pochybnosti, že to bude podobná ptákovina jako Jupmpin Jack Flash, ale tenhle snímek byl překvapivě kvalitnější. Whoopi ještě v dobré formě - to myslím jak herecky tak fyzicky (její pěstní souboje stojej za to). Největší machr je ale Bob Goldthwait, který zase zahrál pořádnýho pošuka ale fakt fest magora a jeho výstupy neměly chybu. Film nepostrádá prvky klasických akčňáren 80. let, navíc je okořeněn humorem a dobrými hereckými výkony. Skutečnost předčila moje očekávání, a tak dávám krásné 4 hvězdy. "Nobi...Kenobi, to je jak z hvězdnejch válek či co."(26.8.2006)
Agatha
Průměrná komedie s průměrnou Whoopi Goldberg a s příšerným dabingem Valerie Zawadské (Jana Andresíková je prostě Jana Andresíková). Děj nezajímavý, scénář ještě horší. Ani nevím jak to dopadlo, protože jsem měl asi něco lepšího na práci a vzpomínám si, že mě to fakt nudilo.(30.9.2007)
kingik
odpad!Hrdinka se po propuštění z vězení rozhodne opustit jednou provždy zločinecké řemeslo. Začít spořádaný život však není vůbec snadné - lupičku začne totiž vydírat zkorumpovaný policista, který ji chce donutit k poslednímu kšeftu. A mě to donutilo dát této hrůze odpad.(3.3.2009)
5150
Bruce Willis byl adeptem pro hlavní roli, ale to jen do chvíle, než byla postava lupiče Bernieho přepsána ve scénáři na ženu. Obsazení Whoopi Goldberg je dobrá volba a pobavil také Bob Goldthwait, který hraje přesně tak, jak ho známe z POLICEJNÍ AKADEMIE 2 - 4.(6.9.2006)
wosho
Devadesát procent filmů s W. Goldberg bych dal na černou listinu, do trezoru v tom nejtemnějším sklepě, či alespoň na obal dvd nápis SMRTELNĚJŠÍ NEŽ ČERNÉ NEŠTOVICE. Nikdy více, ale děkujme Pánu Bohu za Ducha a první díl Sestry v akci.(20.10.2010)
masw
Nemožná nuda, kterou ani pár známých herců nevylepší.(17.2.2009)
dopita
Je to hovadina, ale akční komedie z osmdesátých let měly něco do sebe. Už jen ta diskem říznutá hudba.(9.11.2008)