Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1965 prosila malá Lucy Cullinsová úpěnlivě Santu, aby jí přivedl ve zdraví domů tatínka, bojujícího ve Vietnamu. Když otec navzdory jejím prosbám zahynul, zahořklá Lucy zanevřela na svátky a přestala věřit na Santa Clause. Nyní je dospělá, energická a značně cynická, zejména pokud jde o Vánoce. Pracuje jako producentka firmy prodávající v teleshoppingu různé cetky. Její necitelnost se vyrovná snad jen chamtivosti jejího šéfa. A tak si Lucy neudělá si čas ani na to, aby se zašla podívat na malou neteř a její vystoupení na vánoční besídce. Letos se však mnohé změní. Santa Claus se totiž po dvou stoletích chystá do penze. Musí si najít náhradu a jeho tajným favoritem je právě Lucy. Pro ni však Vánoce znamenají tak málo, že nemá příležitost ji pro službu získat. Skřítek Ralph ho však začíná uhánět, protože pokud Santa nebude mít nástupce včas, začne polární čepice tát, a to by znamenalo katastrofu. A tak Santa využije příležitosti, když Lucy hledá pro natáčení reklamy představitele Santy, a přihlásí se. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

marek29 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem se v komentářích dočetl... Film patří do bahna průměrnosti a snad i k tomu horšímu co si můžete u vánočního kakaa pustit k TV. Whoopi je nějaká moc hrr na tady ten počin a na to jak celej film je otravně protivná, tak pak otočí o 180 až moc rychle. Nevím. Za mě 2 z milosti. Urazil bych trojkový filmy :( ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vánoční film, který se vlastně odehrává ve čtyřiceti stupních, převážně v teleshoppingovém studiu, kde má být Santa Claus černoška středního věku, která se obléká jak houmles a kašle na rodinu, a kde santova dílna, víc než co jiného připomíná dětský koutek, který byl na chvíli opuštěn, aby si tam filmaři mohli natočit pár scén s elfy. Pravda je ta, že "starý santa" v podání Nigela Hawthorna byl kouzelný a Whoopi má každý (nebo skorokaždý) rád, a mně se tento vánoční film líbil, i když je řádně "americký" a sníh se tam moc nevidí. Ale zasmála jsem se. ,,Že já se na ten Titanic díval!" ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mi na vánočním filmu letošního adventu číslo 12 vadila jeho hlavní hvězda, Whoopi. Její postava je nesympatická a trousí jeden trapný vtip za druhým. Její pod-zápletka je neskutečně umělá. Jediná věc na celém filmu, na kterou je radost se koukat je samotný Santa. Příjemný, zábavný a budete ho chtít jednoduše obejmout. Bohužel, celkově se jedná o podprůměrnou rodinou zábavu, kterou přežijete, ale nijak vás nezaujme :( ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, jsem jedna z mála, kdo dal tomuto filmu vyšší hodnocení. Měl pro mě velké kouzlo tím, že v něm (mimochodem vizuálně naprosto bezchybný) Santa Claus svým tradičním veršováním dával povel svým věrným sobům, aby daly jeho sáně do pohybu. To jsem do té doby nikdy v žádném jiném americkém vánočním filmu neviděla. A klasickou scénu letících saní tažených soby, které se blíží k zářícímu měsíci, to jsem do té doby viděla jen na obrázcích. Pak ale přišel Polární expres a vše bylo zapomenuto. Ten je pro mě, z těch amerických, králem vánočních filmů. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když ze mě dělají absolutního blbce. Pro dětský úsměv jsem ochoten odpustit lecjakou nesrovnalost, ale zde toho bylo již příliš. Tento film na mě přímo hulákal : " scénáristé vymyslete nějaký vánoční "flák", aby se vlk nažral a koza zůstala celá". Jediným světlým okamžikem filmu byla závěrečná píseň té malé černošky, která to zazpívala opravdu skvěle. Celkově to však více než na 1 * nebylo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama