Reklama

Reklama

Battlefield

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dlhé ako má byť, objektívne, obsažné, informatívne a hlbšie ponorené do udalostí, proste niečo z vojny tak, ako si to približne predstavujem. Aj keď nebudem nikdy úplne spokojný a dokumenty si doplňujem tým, že ich pozerám viac o danej téme, tak kvalitu tomu nemožno uprieť. Chválim. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Z dokumentů o 2. světové válce je tento seriál jeden z nejlepších. Co díl to důležitá bitva. Střídavě se věnuje obou stranám v jednotlivých aspektech např. německý velitel vs. francouzský velitel, strategie jedné a druhé strany až po výzbroj, jako popisy a vlastnosti tanku, děl a vojáků a jejich (ne)výhody. Po shlédnutí jakéhokoliv dílu, víte o dané bitvě naprosto vše. ()

panWolf 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli budu psát o tomtéž,jelikož se mi někam vytratilo datum vzniku. Momentálně převádím mnohadílný dokumentárním seriál ,který byl nahráván z televizní stanice Max1. Jedná se o sérii dvouhodinových dokumentů,která je přehledně zpracována a podává ucelený obraz o důležitých bitvách 2.světové války.Kvalitu informací.která je nejdůležitější musím ohodnotit 5ti hvězdami. Zájemcům o výměnu doporučuji se se mnou spojit mailem a pošlu podrobnější seznam kapitol. ()

loco 

všechny recenze uživatele

asi tak 10x obsahlejsi nez hodiny dejepisu, vsechno se tu probira do extremnich detailu a je to urcene spis pro vojnofily, nejlepsi jsou casti kdy se rozebira technika. co se tomu da vytknout je fakt, ze se tam casto opakuji dobove zabery z predchozich dilu, coz lze navzdory stopazi prominout, ale hezky se to posloucha, je to prijemny podkres k hrani pocitacovych her ... viz. zde: https://www.youtube.com/playlist?list=PL8hNHC9nbLlwpq5bbCkcODDmAXXFfuSKZ ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

V rámci dokumentárnych filmov jeden z top seriálov. Skoro 2 hodiny informácií a technických a obrázkových vykreslení pre podrobnejšie informácie. Tak to má byť. Máte ale blbý rok, je to od 1994 + tá "druhá séria" čo je osobite tu na CSFD nie je z roku 1995, ale 1996. ()

Reklama

Reklama