Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie Boba Dolmana s Goldií Hawnovou a Susan Sarandonovou v titulních rolích vypráví o dvojici žen, jejichž jediným životním zájmem na konci 60. let byl rokenrol. Od té doby však uplynulo mnoho vody a „rockerky“ Suzette a Vinnie se přes dvacet let neviděly. Z divošky Vinnie (Susan Sarandonová) se stala solidní Lavinie, manželka a matka dvou dcer, žijící v domku na předměstí. Pečuje o květiny a pořádá zahradní párty pro sousedy. Excentrická Suzette (Goldie Hawnová) však zůstala taková, jaká byla v mládí. Hrdě nosí své tetování, pozůstatek divokých časů. Když se jí však jednoho dne život sesype jako domeček z karet, vypraví se za svou jedinou kamarádkou, která by ji mohla zachránit nebo alespoň půjčit pár tisícovek. Setkání dávných rockerek je střetem dvou odlišných ženských světů. Jedna žije v minulosti, druhá se z ní dokázala vymanit. Společně se však naučí vážit si hodnoty života v přítomném okamžiku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na komedii proklatě málo vtipné,na drama špatně zahrané,natočené,dějově prostoduché!Opravdu mi spíš než komedie Rockerky připadli jako mizerné drama o stárnutí,změnách v životě a síle přátelství.Obě herečky se sice snažili a natáčením se možná i bavili,přesto mi přišli jejich výkony,dovolím si dokonce říct,až trapné.Samotný děj se neskutečně vleče,jak už jsem se zmiňoval,o vtipnou scénu nezavadíte po celý film a dramatické scény nemají naprosto žádnou gradaci,šmrnc,nádech čehokoliv dramatického,očekávání hodného.Mizérie!!! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o "starejch a neklidnejch", která má (nebo se o to aspoň snaží) menší myšlenkovej přesah. Příběh se výraznym způsobem nevymyká mainstreamu a je do určitý míry předvídatelnej. Do slušnýho průměru ale snímek táhne sympatický herecký obsazení. Nejvíc tu vládnul Geoffrey Rush, kterej dokázal zahrát úzkostlivýho scénáristu fakt skvěle (jenom je škoda, že nedostal víc prostoru). Goldie Hawn a Susan Sarandon byly ale po herecký stránce taky v pohodě. Převážně ve mně panuje spokojenost, jako jednorázová oddychovka na večer se Rockerky ukázaly jako správna volba a dal se přežít i dabing. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie se skvělým obsazením. Ano, je trochu šablonovitá a ano, není prakticky vůbec originální, ale je to dobrá oddychovka, což byl ostatně její primární účel a jako taková je zkrátka fajn. Zaujalo mě, že to celé bylo vtipné tak nějak přirozeně, nenuceně - prostě žádná křeč. A tak by to mělo být. Záhadou mi už jen zůstává, proč zrovna tento filmek má tak vlažný ohlas. O tom, že je prakticky neznámý, nemluvě... A proto jej tedy doporučuji alespoň já. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Osoba, kterou jsem nyní, mé minulé JÁ nechápe." Rockerky ve mně vyvolaly toužebné očekávání na okamžik, kdy budu svým dětem zakazovat chodit do míst, kde by je mohl potkat alkohol, nelegální droga či rána pěstí do ksichtíku a budu se přitom pokrytecky tvářit, že jsem v takovém prostředí neprožil své mládí. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Asi se tu zase budu rozplývat nad Goldie, protože ta mě neskutečně bavila... Její celkový vzhled bývalé rockerky, která se snaží popřít fakt, že voda pod mostem už je dávno pryč, jí úžasně sedí (na nic nenarážím). Její poprsí je opravdu humorné samo o sobě a dodává to její postavě ještě větší komičnost. Susan tady trochu ztrácí, protože se ve své nově nalezené totožnosti mohla víc vyřádit a ne si jen ošmikat vlasy... Ale to bude asi vinou režiséra. On ten příběh není bůhvíjak nápaditý a originální, ale já se u toho vždy pobavím... Škoda, že se Goldie už deset let neobjevila v žádném filmu :( ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama