Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrienne pracuje jako restaurátorka v muzeu. Když se seznámí s přitažlivým Jackem Saundersem, vdá se za něho a porodí mu dítě. Stále ale netuší, že on si ji vybral proto, že má přístup k uměleckým sbírkám. Po šesti letech spokojeného života však přichází šokující podezření, že Jack vůbec není tím, za koho se vydává. Všechno začne v okamžiku, kdy na jedné výstavě objeví Adrienne mrtvolu kolegy a vzápětí vyjde najevo, že zmizel jeden z nejcennějších muzejních exponátů a byl nahrazen falzifikátem. O několik dnů později se Jack vrací z obchodní cesty do Bostonu, ale Adrienne zjistí, že vůbec neopustil New York. Brzy nato Jack zahyne při autonehodě. Její žal však brzy vystřídá zděšení. To když se na úřadech doví, že Jack Saunders je mrtev již několik let. Začne pátrat a brzy objevuje další nesrovnalosti a záhady. Právě v té chvíli se objeví její údajně mrtvý manžel s divokou historkou o pátrání po zmizelém exponátu. Zoufalá Adrienne začíná tušit, kdo je ve skutečnosti její manžel, a ocitá se tak společně s dcerou v nebezpečí života. (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento thriller si vyžaduje, aby ste nechali časť svojho mozgu pri dverách. Príbeh mohol byť zaujímavejší a napínavejší. Bagatelizovať postavenie kľúčovej postavy ako zlodeja šperkov a ešte k tomu podsúvať status psychopata je predvídateľné. Ale napriek chybám v scenári má film dobrú atmosféru, a bavil ma. 6/10 ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem věděl, že Kevinův tata starej pan McCallister nebude takový super manžel, jak se tváří. Táhlý thriller, napínavé drama a až horrorové scény (to oko ve skříni byl opravdu připosrací moment), to vše tady najdete v kvalitním provedení. Goldie Hawn, či jak se tam bloňďatá nineties cácorka jmenuje, tady předvádí docela kvalitní výkon a ukazuje, że bývala docela kočka. Slušný film na hezký večůr. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Viděli jste v tomhle filmu zadeček Goldie Hawn ? Ne, co? Byli jsme podvedeni, protože se na něj začátkem devadesátých letech krásně dívalo. Naoplátku byla taky podvedená Goldie Hawn manželem, co nebyl její manžel. Ovšem to závěrečné dvacitiminutové napětí bylo lepší než mé napětí jestli nakonec ten zadeček přece jen neukáže. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film, na který se vyplatí dívat jen kvůli poslední desetiminutovce, kde se dá napětí krájet. Jinak není téměř o co stát. Goldie Hawn sice tentokráte neječí (což berte prosím jako plus), ale taky nic světoborného nepředvádí. To John Heard se alespoň snaží. Zbytek je jak vystřižen z kteréhokoli tuctového televizního thrilleru, vlastně ani nechápu, v čem se od nich Podvedená liší a už vůbec nechápu, čím se zasloužil, aby skončil v kinech. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Sice nevim, do jake miry za to muze Goldie Hawn, ale mne se film libil a dokazu si predstavit, ze bych se na neho podival znova. Coz je ve finale mnohdy vice, nez nejaky artovy film, ktery vas okouzli, ale uz nikdy nemate chut si ho zase pustit... Takze dobry. Scenar uplne nevytezil ze solidniho nametu. Ale misty to ma dobrou atmosferu a napeti je taky dost. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama