Adrienne Saundersová je umělecká historička, jejíž život nabírá dramatické obrátky po fiktivní smrti svého manžela Jacka Saunderse. Nic netušící ženu upozorní pojišťovací agent na fakt, že manželova pojistka nebyla platná, i když muž s tímto jménem zemřel před několika lety při letecké katastrofě. Adrienne začne pátraní po skutečné identitě svého manžela a šokujíc zjišťuje, že její milující manžel nejenže nebyl tím za koho ho považovala, ale navíc zjistí, že žije. (oficiální text distributora)
Tosim
Goldie Hawn v pro ní naprosto netypické roli. Dobré.(24.2.2003)
Enšpígl
Viděli jste v tomhle filmu zadeček Goldie Hawn ? Ne, co? Byli jsme podvedeni, protože se na něj začátkem devadesátých letech krásně dívalo. Naoplátku byla taky podvedená Goldie Hawn manželem, co nebyl její manžel. Ovšem to závěrečné dvacitiminutové napětí bylo lepší než mé napětí jestli nakonec ten zadeček přece jen neukáže.(14.3.2007)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $28,738,096║Tržby Celosvetovo $-║(16.2.2009)
tron
Typický thriller. Tak pre TOTO z Hawnovej v 90. rokoch prestala byť hviezda a z Johna Hearda sa nikdy nestala.(26.10.2004)
Hal_Moore
Film, na který se vyplatí dívat jen kvůli poslední desetiminutovce, kde se dá napětí krájet. Jinak není téměř o co stát. Goldie Hawn sice tentokráte neječí (což berte prosím jako plus), ale taky nic světoborného nepředvádí. To John Heard se alespoň snaží. Zbytek je jak vystřižen z kteréhokoli tuctového televizního thrilleru, vlastně ani nechápu, v čem se od nich Podvedená liší a už vůbec nechápu, čím se zasloužil, aby skončil v kinech.(8.11.2008)
Indiana
Nuda, tohle se nevydařilo, prostě mě to ani na okamžik nestrhlo - celý film je ottažitý a opravdu nemá co nabídnout, jen jedna velká nuda.(19.10.2005)
Nick Tow
Atmosférický "old school" filmík, ktorý sa nebráni inšpiráciám (noir, Alfred H.) a ktorému k vysokej známke napomáha aj skvelá G. Down a správne poloslizký J. Heard. Škoda, že celá ďalšia tvorba Damiana Harrisa išla úplne do péčka. (Tým péčkom nemám na mysli porno ale...no veď viete...)(13.1.2007)
Agatha
Ničím výjimečný thriller, ale přinejmenším zajímavý byl. Obával jsem se, že když Goldie Hawn nebude ve své branži komediálních rolí, bude působit nudně a strnule, ale naopak, líbilo se mi jak si s tím dobře poradila a ukázala, že zvládne i hlavní roli v thrilleru. Lepší partnera než Johna Hearda jí taky vybrat nemohli, už jen jeho obličej vypadá tak nějak záporně. Zápletka není sice nějak extra nápaditá, ale konec je opravdu povedený a napínavý, obzvlášť ona osudná scéna u výtahu se povedla. Za povšimnutí taky stojí hudba Thomase Newmana. Nějaké další přetrvávající dojmy z filmu se ale asi nedostaví, jeho účelem je v daný moment diváka zaujmout a trochu postrašit. Alespoň u mě to tak dopadlo...(29.10.2008)
kingik
Snímek, který asi chtěl být něčím víc, ale je natočen velmi průměrně či spíše scénář byl velmi průměrný a obsahoval jeden zásadní zvrat a pak už přestal být zajímavý. Herci si vedli statečně, ale utahané tempo se snímku rozhodně odpustit nedá.(24.2.2009)
ic
Průměrný kousek s Goldie Hawn, místy nudné ale místy opravdu napínavé. Ničím zvláštní film tak 50%(8.10.2005)
5150
Goldie Hawn si odskočila mimo žánr komedie a výsledek není zas tak zlý.(21.11.2005)
Beagle
Docela příjemné překvapení, film mě i přes počáteční skepsi docela strhnul, hlavně díky postupně stále víc vyděšené Goldie Hawn.(27.12.2008)
hans500
Mezi thrillery 90. let jen průměr. John Heard byl dobrý, Goldie Hawk taky, scénář obstojný, slušná závěrečná část. Dobré 3*.(23.2.2009)
frafra
včera jsem se na tento film koukala. Kdyby se mnou nebyli rodiče....tak to asi vypnu, nebo nevím, protože to bylo napínavé. Nakonec si Adrienne s manželem dobře poradila:)(24.2.2009)
Trixi
Goldie v roli, ve které bych jí nikdy nečekala. Rozhodně to ale není propadák. A aniž bych chtěla prozrazovat konec, tak scéna s výtahovou šachtou je prostě dokonalá.(14.12.2006)