Reklama

Reklama

Goldie Hawnová a Chevy Chase v komediálním thrilleru, nominovaném na Oscara, o sanfranciské knihovnici a nemotorném policistovi, jejich trochu divoké lásce a o jedné mikrokazetě, jejíž obsah až příliš přitahuje pozornost nekalých živlů... (oficiální text distributora)

Recenze (28)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

chevy chase v celkem seriozni roli porucika, jenz se zamiluje do naivni blondynky goldie hawn. tu pronasleduji mizejici mrtva tela a banda zlocincu, ktera chce spachat atentat na papeze; docela jsem jim i fandila, #taxtherich. — neskutecne me pobavil uchylny vyznavac disco muziky, pak taky dedek pronajimatel, co ovlada bojove umeni. — pribeh nic moc (hlavne na konci to uz bylo nudnejsi). || ❝𝐖𝐚𝐧𝐭 𝐚 𝐣𝐨𝐢𝐧𝐭? 𝐘𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐬𝐚𝐲, 𝐜𝐨𝐩𝐬 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐩𝐞.❞ 🎞🔫🌂 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing redakce převzatých pořadů, v českém znění: Vilma Cibulková, Pavel Trávníček, Jaroslav Vágner, Jiří Novotný a další. Film, ve kterém to Goldie sluší ještě více než v Kaktusovém květu. Výborná, i když zdánlivě nenápadná krimi komedie s výraznými prvky parodie. Nenechte se ošálit, rozhodně se nejedná o mysteriózní thriller. Jakkoliv se pomalu rozjíždí, s prvním tanečním číslem Dudley Moora na velký hit Bee Gees vám na tváři naskočí úsměv, kterého se už do konce nezbavíte. Dobrou letní pohodu ještě podtrhuje skvělý český dabing. ()

Reklama

Belmondicek 

všechny recenze uživatele

"Máte nejhezčí zelený oči na světě!...Jsou modrý!" Výborná, bohužel ne moc známá krimi komedie šmrcnutá thrillerem jak od Hitchcocka! Debutující režisér Colin Higgins napsal chytrý scénář a dodal jemný humor, napětí, solidní akci a nechybí ani albín, trpaslík, muž s jizvou, papež a spousta mrtvol. Krásná blonďatá Goldie Hawn si zahrála citlivou, naivní slečnu v nesnázích, kterou chrání sympatický detektiv Chevy Chase ( debut oblíbeného komika ), mezi nimiž funguje potřebná chemie. Nejzábavnější je ale skvělý Dudley Moore ( jako "sexuální loudil" ) a všechny jeho scény. Velmi dobrý je dabing čt v čele se hodící s Vilmou Cibulkovou a Pavlem Trávníčkem. Dost mi to připomíná šedesátkové thrillery Šaráda a Arabeska. "Kojak, bang, bang!" ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Chevy Chase je fakt komik? Do té doby než se objevil, film měl šmrnc. Goldie parádně (ano!) hrála. Potom přibližně v polovině se do hry už pravidelně se zapojil i Chase, a gagy najednou začali být trapný, na silu a podobně. Bohužel, ten film z velké části pokazil on, scénárista, který po té slávě (scénáristické) se dostal i k herectví. 3/5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, a dobré je za tři. Hlavním problémem filmu je, že zkusil kombinaci akční krimi komedie - a sice se to jakž takž povedlo, ale být to víc komediální, obvlášť, když je na palubě Chevy Chase v roli detektiva, by bylo lepší. Navíc to má spíš divný konec, ale zajímavé je, že o pár let později byl skutečně atentát na papeže Jana Pavla II... Ale na sedmdesátky to vůbec špatné není...60% ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama