Reklama

Reklama

Jako za starých časů

  • USA Seems Like Old Times (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spisovatel Nick Gardenia (Chevy Chase) je proti své vůli přinucen dvěma ozbrojenými lumpy vykrást banku a předat jim lup. Na útěku před dopadením vyhledá jedinou osobu, která mu může pomoci - svou exmanželku Glendu (Goldie Hawn), špičkovou obhájkyni, schopnou dostat z maléru kohokoli. Má to ovšem háček - o Nickově přítomnosti v domě se nesmí dozvědět Glendin současný manžel Ira (Charles Grodin)... (Oskar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

1- Co mám dělat? 2 - S čím? 3 - Myslí s kuřetem, je totiž vegetarián a nikdy to nejedl. 2 - A proč se ptá zrovna 4? 3 - Protože 4 byl kdysi taky vegetarián, tak s tím má zkušenosti. 2 - Aha. 4 - Kousej to......dialogy jsou občas skutečně kouzelné. Příjemná komedie, která pobaví, ale uplná špička to taky není. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Takové komedie se už opravdu netočí (nebo jich je málo.) Dva z nejvýraznějších komických talentů (Chevy Chase a Goldie Hawn) se sešli v této úžasně vtipné komické hříčce Neila Simona. Je to film, který vás ani na chvíli nenudí a pokud to hrozí, vždy se najde nějaký ten konverzační fórek, který vás udrží ve stavu bdělosti. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak v prvom rade mne "humor" Chevyho Chase nic nehovori a ked uz pozeram na US styl humoru, tak suverenne beriem radsej inteligentny humor Styva Martina nez tieto lacne srajdy. Ale zase Chevy Chase mal v 80. rokoch nieco do seba, nemilosrdne k nemu boli az 90. roky, kedy pravom upadol do zabudnutia a vyhasol. Jay sandrich ako rejza mi nehovori uz vobec nic a myslim, ze skoncil v druho - a tretoradych sytkomoch. Ako komedia nic moc, zasmiat sa da len na 2 - 3 pripadoch : 30 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Škoda několika málo pasáží, v nichž jakoby do plachet nefoukal vítr, jinak to však byla luxusní plavba, která rozčeřila stojatou vodu - jako za starých časů. Místy až divadelní galakoncert ústředního tria, ze kterého jasně vyčnívá kouzelný Chevy Chase. No a kdyby se rozdávaly metály za dialogy, měli bychom tu horkého favorita. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia plná milého humoru a kuca paca situácií. Našlo by sa tu aj zopár vydarených hlášok. Samozrejme, celý ten príbeh je postavený na hlavu a nedáva čo sa reality týka zmysel, no bolo to aspoň niečo, na čo sa dobre pozeralo. A samozrejme je tu to najhlavnejšie - príjemná nostalgická dobová atmosféra, ktorá mnohým z nás pripomenie naše detstvo. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama