Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože kompatnost filmu lehce narušuje rozložení do tří rovin (Addamsovi-tábor-Debbie), bohatě to vynahrazuje pořádná nálož černého humoru, kterého je snad ještě více než v předchozí části. Zejména mě potěšilo, že mnohem víc prostoru dostala Wednesday. Její hlášky patří k tomu nejlepšímu, její pokus o úsměv k tomu nějděsivějšímu a její pojetí Dne díkůvzdání prostě nemělo chybu. Táborová linie je vůbec extrémně vydařená a z mého pohledu zcela zastínila linii Debbie a Festera. Addmasovi jsou prostě moje srdcovka a docela vážně koketuji s myšlenkou, že se mi to možná líbilo ještě víc než jednička. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování se zcela drží originálního stylu jedničky, navíc ani příběhově nevaří z vody: Addamsovo odolné miminko Pubert, zamilovaný Fester omotaný kolem prstu chůvy/vražedkyně Debbie, sluníčkový tábor pro exaltované děti. Sehrané obsazení se kompletně vrací a sází jeden povedený, morbidní vtípek na "obráceně" šťastný rodinný/rodičovský život za druhým. „Festere, doufám, že jednoho dne poznáš, jaká to je radost mít děti a platit někomu, aby ti je vychoval.“ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama