Reklama

Reklama

Ledoví piráti

  • Česko Vesmírní piráti (více)
Trailer

Sci-fi ze vzdálené galaxie, kde má voda větší cenu než zlato. V jedné vzdálené galaxii je nejvzácnější látkou voda. Má mnohem větší cenu než zlato a drahokamy. "Říše Chrámu" má zásoby vody pod kontrolou a tím galaxii ovládá. Obrovské zásoby vody jsou ve formě ledu uschovány v mezihvězdných kosmických lodích. Jason (Robert Urich) a Roscoe (Michael D. Roberts) jsou piráti, kteří kradou vodu v Říši. Při jednom z útoků Jason unese princeznu Karinu (Mary Crosby). Karina vypráví pirátům příběh o svém otci, který se vydal hledat "Sedmý svět"- planetu, jejíž zásoby vody jsou dosud nedotčeny a nejsou pod kontrolou "Říše Chrámu". Od té doby Karina svého otce neviděla. Jason a jeho společníci se rozhodnou jít po stopách princeznina otce. Pokud se jim podaří najít "Sedmý svět" s bohatými zdroji vody, padne monopol "Říše Chrámu" a galaxie bude osvobozena od tyranů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší z mnohých filmov, ktoré sa snažili zviesť na vlne úspechu Star Wars. Čím to je, že žiadna z tých kópií neuspela? Toto pôsobí ako taký mix Spaceballs a nejakých pirátskych a rytierskych filmov, keďže sa tu rytieri v typickom brnení premávajú na vesmírnych koráboch. Vykráda sa tu všetko možné od Star Wars, cez Aliena, Mad Maxa až po Barbara Conana. A aj keď som sem tam nejaký pokus o vtip zaznamenal, tak tých vydarených je minimum. Väčšinou to pôsobilo len trápne. Zápletka je rovnaký mišmaš ako rekvizity a žánre, ktoré sa tu mixujú a výsledok je proste len WTF. Pokiaľ máte radi obskurné trashe, tak to za doplnenie znalostí stojí, ale žiadna veľká zábava to nie je. 2/10. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když bych od filmu čekal nové Hvězdné války, tak bych zažil hořké zklamání. Protože jsem čekal béčkový brak, tak jsem nakonec velmi spokojený. Ledoví piráti si půjčily několik motivů z Lucasovy ságy, řízli je postapem George Millera a přidali trochu humoru. Výsledek kupodivu není špatný. Nejde přímo o parodii, jen o odpočinkové béčko, které se sympaticky nebere vážně. Některé nápady jsou téměř geniální. Bohužel je vyvažují hluchá místa a občas vyloženě dětinské vtípky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Béčkový mix všetkého možného, na čo si len spomeniete. Chvíľami béčkové Hviezdne vojny alebo Star Trek, o minútku na to ešte béčkovejší Mad Max, nedotiahnutá paródia na Votrelca a tak ďalej, a tak podobne. Výhoda je v tom, že to správne béčkovo funguje, neberie sa to vôbec vážne a rozuzlenie je na žáner výnimočne vtipné. Keď už stále padá písmeno Bé, tak by som tento film aj v rámci obľúbeného amerického písmenkového hodnotenia aj Béé ohodnotil. Len škoda, že pri tých somároch tu neboli aj kravy. No dobre, tak Béé mínus. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Sucharům vstup zakázán. Nedivím se vysokému hodnocení na www.badmovies.org. Tohle je lacinější verze Star Wars, či Star Treku, ze kterých si film utahuje a především si dělá legraci ze sebe samého. Prošpikován nadhledem a sebeshazovačným humorem se v konečném hodnocení po většinu stopáže drží v lehkém nadprůměru, coby příjemná zábava, o čtvrté hvězdě definitivně rozhodla poslední čtvrthodina, kdy se tvůrci utrhnou za řetězu a fenomén časoprostorového paradoxu, s oblibou několikrát použitý třeba v sérii Star Treku, je zde tak doveden ad absurdum, že jsem si s nevěřícím pohledem a pobaveným úsměvem v duchu řekl „Takový úlet se jen tak nevidí.“ A to se cení :o) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Ježíš to byla kravina. Ice Pirates jsem dlouho sháněl, pod dojmem z popisu v Encyklopedii Fantastických Filmů jsem měl dojem, že to bude parádní jízda. No, nebyla. Nápad by tu byl, ale u takovýchto béčkových dobrodružných sci-fi záleží na zpracování. Tady to Ice Pirates prohrávají na celé čáře, protože efekty jsou ubohé, příběh nenadchne, vtípky a komické scény jsou trapné i na mě a to je co říct, akční scény jsou naprosto debilní... Nebo můžete brát vážně těžkotonážní a nepohyblivé roboty jak se spolu pokouší mlátit řemdihy a sekyrami za naprosto nezvládnutého střihu? A piráti na vesmírné lodi s meči a se stejnou výzbrojí bojují i hlavní padouši, kteří sice mají blastery, ale jen aby se neřeklo. Cha, stačila by hrstka vojáků nebo Chuck Norris s dvěma kulomety a bylo by po Impériu... No nevím, znám mnoho podobných filmů z 80. let, ale takovou blbost jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama