Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. část Za Shawnem přijde Isabelle, která o několik let zestárla. Mezitím Richard najde na zemi ležet Lily, která také zestárla. Když Richard zavede Lily za lékařem, tak lékař řekne, že všechny organismy v těle odpovídají věku 29 let. Isabelle je z toho všeho tak zmatená, že skáče ze střechy. Na Dennisovi je spáchán atentát, a proto je k Tomovi a Dianě přidělen Gary Navarro, který pomáhá týmu tím, že čte myšlenky těch, kteří vyslýchají.

2. část Gary zajde do nemocnice k Dennisovi a píchne mu injekci s neznámým obsahem. Tom a Diana přijdou na to, že je Gary zrádce a po náročném výslechu se Gary přizná a prozradí jméno Daniel Armand. Richard najde na zemi Isabelle a chvílí poté se Isabelle sama probudí, jako by se nic nestalo. V NTACu čekají na 12. hodinu a vyčkávají, co se bude dít. Mezitím má Richard poslední naději zachránit Lily a odváží ji na kliniku. (Varan)

(více)

Recenze (1)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek je úžasný, ale po cca 20 minutách se rozplizne a to jediné zajímavé se míchá s nezajímavými vztahovými scénami, které jsou někdy až pitomé (Shawn a dospělá Isabella). Návrat Garyho mě sice potěšil, ale kam směřuje mi přišlo jasné dost brzy. Napětí tam pořád je, vzhledem k tomu, že se vyšetřování řídí zraněným Dennisem a ten na to (na rozdíl od Toma) jde pěkně blbě, takže nezbývá než čekat, co se stane 19. října po 12 hodině. A když se to stane, je to natolik zajímavé, že mi to dojmy krapet zachránilo a čekám, v co přesně se to zvrtne. MOŽNÝ SPOILER (Tichá) Válka by byla dost zajímavá. KONEC SPOILERU Závěr ale přichází s novým vztahem a zároveň nechává jednu z hlavních postav zemřít, takže se obávám, že třetí série bude jedno velké melodrama. Už v druhé sérii to bylo nahnuté a tady to vypadá, že místo zápletky se naopak rozjede tohle... Silné 3* ()

Reklama

Reklama