Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nadbytečné riddickovo "intermezzo". Přímočarost příbehu je vynucena opravdu krátkou stopáží. Animace neoslní, ale na druhou stranu nepůsobí rušivě, což je samozřejmě plus. Temná hrozba je určena pro skalní fanoušky Riddickovy postavy. Ostatní nejspíše budou postrádat dieselovo charisma. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som nikdy nebol fanúšikom doplňujúcich príbehov. Či už sa jednalo o tie animované, alebo hrané. Dôvod bol ten, že krátky film málokedy dosahuje kvalitu toho dlhometrážneho. A rovnako je to v prípade Dark Fury. Osobitosť Čiernočiernej tmy sa tu nenachádza a rovnako ani futuristická coolovosť Kroniky temna. Veľmi rád, by som tomu dal väčší počet, ale pravdou je, že na tak malom poli je napriek priamočiarosti zázrak, že som to vôbec vydržal bez nudy. K dobru tomu slúži fakt, že je to funkčnejšie ako animovaný spin-off k Van Helsingovi. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Moc povedená, škoda že krátká, spojka mezi Černočernou tmou a Riddickem. Kdo má tyto filmy v oblibě, musí vidět Temnou hrozbu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Stalo se, čeho jsem se obával. Při sledování jsem měl pocit, jako kdybych sledoval epizodu Pokemonů. Tenhle styl animace mě jednoduše nebaví a i ta story byla chaboučká, sorry. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vizuálne inšpirované mangou, prednes tým pádom sedí. Je to jednohubka, ktorá bola natočená len z dôvodu promo mašinérie ohľadom RIDDICKA : KRONIKY TEMNA. Veľmi to nevyšlo, ani v jednom a ani v tomto druhom prípade. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle měli natočiti místo té srágořiny po Pitch Black. Vždy mě velmi zajímalo přímé pokr. a tady to je. Dosti slušný náser, který má satanžel jen půl hodiny (podobně jako jiná genialitka Hulk vs Wolverine) ale zato hudbu od Junkieho XL (na kterého se v popisku, nějak zapomělo) a geniální skladbu v koncových creditech. Vrátili se všichni přeživší herci/postavy z 1 a přitom nekompromisním nářezu překousnete i ty weird anime xichty. Tak jest. Zab je všechny...Richarde! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkem dobrý příběh, který je určen především těm, kteří mají rádi Riddicka a jeho svět. Příběh sem zapadá a dokresluje nějaké nejasnosti, ale nejedná se o nic zásadního, co by přinášelo něco zásadního z hlediska vypravěčského anebo vizuálního. Navíc se mi stalo, že jsem u filmu usínal, což v případě třicetiminutového kraťasu zase není až tak dobrá vizitka. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/riddick-temna-hrozba-kratky-film-2004-50.html ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Sympatický mezičlánek popisující události mezi prvním a druhým Riddickem. Neoslní grafikou, neoslní dynamikou, ale rozhodně potěší zajímavým námětem a dějem. Pro fanoušky mytologie nezbytnost, pro nás konzumní diváky slušný přídavek, který dvakrát neuchvátí. Lepší 3* ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Temná hrozba aneb co se dělo po Pitch Black. Podařená, akce, podařený děj, podařená animace a ke všemu to dost dobře zapadá do série The Chronicles of Riddick. 78% ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Tak tady se nam nekdo shledl v predelovem Animatrixu a mezi dva regulerni celoveceraky soupl animovanou vlozku. Kez by byla hrana Kronika temna stejne svizna nebo aspon kratka jako tento krvavy anime. Bohuzel. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Zajímavá spojka mezi Pitch Black a Chronicles. Riddicka hodně můžu a tady si jeho vychytralé a nekompromisní agrese užijeme dosyta. Sem tam haprovala animace, sem tam tempo. Obstálo by to i jako samostatný film. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

bezva anime fungující jako spojující článek mezi oběma hranými filmy (od koho to asi tvůrci odkoukali:) - násilí, krev, perfektní animace a i v kreslené podobě ultra drsný Vin Diesel. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Animace se mi nelíbila,ale příběh to má dobrý.Ale myslím si že by mi nevadilo kdybych tuto část Riddicka mezi Černočernou tmou a Kronikou temna neviděl. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Film je zasazen mezi Pitch Black a Chronicles Of Riddick. Pribeh je velmi jednoduchy, ale na tak kratkou dobu se neda ani nic vetsiho ocekavat. Animace je obstojna a ozvuceni taktez (Riddicka mluvi autenticky Vin Diesel). Celkove je to potesujici a prijemna zalezitost pro fanousky Riddicka, pro ty druhe myslim si ze zbytecna a nepochopitelna zalezitost. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tak konečně vím, co se stalo po Černočerné tmě. Ale teď, když to vím, říkám si, že to nebylo až tak potřeba vědět... 50% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Animovaný kraťas našlapaný výbornou akcí. Klidně to mohlo být delší, o tom není sporu, ale i tak je to super. Předělový příběh mezi prvním a druhým dílem. 75%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Solídny animák. Spája síce jednotkua dvojku, ale je v podstate zbytočný. Nenudil ma. Ale za takú krátku stopáž dieru do sveta neurobíte. Riddick cool ako vždy. Ale tým to končí. Možno ešte príšery boli solídne. ()

Reklama

Reklama