Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadalo to, že namyšlená princezna Klárka (T. Kotrbová) pana krále (J. Bek) svými rozmary utrápí. Když si usmyslela, že se provdá jen za takového ženicha, který bude stejně křehký jako ona, už si s ní na zámku nevěděli rady. To, co se ale rozpoutalo kolem Klárinčiných námluv, dopadlo překvapivě dobře a princeznu úplně proměnilo. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

PollyJean 

všechny recenze uživatele

strašná blbost. navíc osoba, která spáchala kostýmy, zjevně trpěla nějakou úchylkou, neb na všechny šaty (osob zámeckých) našila množství pingpongáčů a bílých tenisáků (ne, fakt to nebyly bambulky). A pochopila jsem dobře, že Zdena Hadrbolcová zde hraje matku Jiřině Jiráskové, která přitom vypadá dvakrát starší?? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dcera Jorgy Kotrbové zbytečně tlačí na pilu, a tam, kde by už měla zvolnit a přejít do nějakého pianko módu, jede pořád jako drsná čertice. A jenom prsama to neuhraje. Takže z toho nakonec vyleze zmatená pohádka s divnými, ale fakt divnými kostýmy (bambulky na královské koruně apod.), která měla asi původně být o napravení rozmazlené princezny, ale v důsledku je o feministce, která bude svého manžela - kudlanku ovládat a dirigovat po celý život. Tak hlavně, že byla svatba, ale tady mi to vzhledem k tomu, že mladý hajný bude celý život od pantoflem, nepřišlo jako šťastný konec. Inu, a k samotnému nápadu, jak princeznu vytrestat, tohle mohlo fungovat vážně jen v choré hlavě. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Další z rodu rozmazlených, nesnesitelných a zhýčkaných princezen, vychovávaná ovdovělým tatíčkem králem, která potřebuje dost radikálně napravit hlavu. Nápravu nevykonává kat ani chiropraktik, ale rodina pana lesního. Princezna prokáže, že i když je nesnesitelná neurotická nána, že není hloupá a že je v podstatě fortelná ženská, která se umí postavit k práci, i když se staví k jiné, než jaká jí je uložena. Zas na druhou stranu se k práci nestaví zády ale čelem, což je asi jediné, co na téhle pohádce překvapí. Kostymér trpěl nějakou obsesí na bambulky, nechápu, co ho vedlo k tomu z jinak vcelku pěkných pytlů na princeznu udělat takové příšernosti. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Taková pohádková taškařice. Tamara Kotrbová je nicméně nesmírně sympatická. Škoda, že nehrála častěji. Ale jinak i vzhledem ke kulisám, by se hodila pohádka spíše na prkna, jež znamenají svět. Děti by to jistě více ocenily. Ale takhle, ač s kvalitním obsazením, je to spíše...no jak jsem psal na začátku...taškařice. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Za zmínku stojí jen Tamara Kotrbová a její zduřelé bradavky, když si pod ty otřesné oranžové šaty nevzala podprsenku. Protože celá tahle studiová pohádka je vrcholem kulisového a především kostýmérského nevkusu. Kostýmy, především ty široké nasrávačky, by si na sebe nevzali ani Maxim Turbulenc, jak jsou bizarní. Šaty jsou dozdobeny polystyrénovými koulemi, které neuvidíte ani v ochotnickém divadle. Ateliéry jsou absolutně příšerné, udělané za pár korun. Stromečky jsou taktéž z polystyrénu. Tohle musela dělat snad nějaká chráněná dílna... [171. hodnocení, 12. komentář, 44%] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama