Pruhovaní kamarádi (TV seriál)
Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 1998, 10x7 min
Václav ChaloupekHrají:
Petr HaničinecObsah
Na Sluneční pasece se narodila divoká prasátka. Odvážný Bivoj a drobná Beruška se poprvé vydávají na výlet a poznávají život a les kolem sebe. Poznají třetího pruhovaného kamaráda jezevce Jozívka. Dva malí divočáci Bivoj s Beruškou pomohou Jozívkovi dostat se z pasti, do které se dostal díky své zvědavosti. (oficiální text distributora)
DaViD´82
Dvě selátka poznávají les a život vůbec. Z Chaloupkových večerníčků je tento, spolu s příběhy o medvíďatech, jediný snesitelný. Především díky tomu, že přišel jako první. Dokonce i ony poučné vsuvky zde docela ujdou.(29.1.2007)
gr8 escape
Pokus o napodobení tuláčka, nicméně prasátka jsou dostatečně roztomilá a Chaloupek "obyčejné" výjevy z lesa prostě umí..(18.5.2008)
Stegr
70%(6.10.2007)
Lenny.M
Nojo, taky jsme kdysi sledovávala :)(10.6.2010)
Zbyisek
Tento večerníček mi ze všech večerníčků od Chaloupka utkvěl v paměti skoro nejmíň. Ani moje hodnocení není vysoké. Ještě bych s prominutím nesouhlasil s názorem DaViD´82 - Tuláček byl první večerníček od Václava Chaloupka tohoto druhu.(1.8.2008)
Zmiu
Prasátka jsou skvělá, plus úžasné záběry na další zvířata. Oceňuji také poučnost, názvy rostlin a zvířat. Chybí mi možná více informací o prasatech, když už to o nich je, tak by se z toho člověk mohl víc poučit. Samozřejmě formou, aby to vzaly i děti.(9.7.2009)
DinoRaptor
Veselé příběhy o divokých selátkách. Jeden z lepších večerníčků.(25.2.2006)
M.A.J.O.
odpad!Pro měšťáka asi sci-fi, ale pro vesničana nic nového.(14.5.2009)
dandislav1991
a mě se to líbilo a říkej te si co chcete!(28.3.2011)
Valkyria
Nejkrásnější večerníčky! :)(7.3.2011)
mr.bredok
Nechápu nad čím tady ty filmový experti lamentují. Je to večerníček a měli by jej hodnotit děti. Dceři se to líbí a basta.(9.6.2009)
xxlch
Dospěláci,dospěláci-styďte se!(16.6.2009)
pavoucek
100 % nejlepší od Václava Chaloupka(4.2.2008)
Fanklub seriálu
| Na DVD od: | 01.03.2006 Bonton |
|---|
Podobné
- Méďové II - Povídání pro Aničku (TV seriál) (2003)
- Méďové (TV seriál) (2001)
- Tuláček (TV seriál) (1997)