Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúprosně se blíží brněnský veletrh a Radiana na něm nemá co nabídnout. Ředitel ze zoufalství sahá po vynálezu neoblíbeného zlepšovatele, malém ventilátorku. Zachrání tím čest Radiany? (Snorlax)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé dialogy působí jako z jiné planety, některé herecké výkony také. Štěpničkovi role floutka příliš nesvědčí. A zápletka byla dramatická asi jako četba návodu na uvaření polévky z pytlíku. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Za mě mnohem lepší, po stránce poznání doby, než aktuální Volha. Takhle to přesně fungovalo - vypadalo ve fabrikách. Nevím jak budou ostatní díly masírovat propagandu, ale otevřenost řešení životního prostředí, ukázka snižování plánů, dodavatelských tanečků, výroby, trestů a výmluv, klientelismu atd. Povinně promítat na ekonomicko - manažerských školách pod kapitolou Plánované státní hospodářství za socialismu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukán první díl a musím říci, že se nestačím divit. Především tomu, že bylo možné natočit seriál, který s neskutečnou jízlivostí popisuje všechny šlendriány, které se mohly dít kolem správy jednoho průmyslového podniku. Čekal jsem nějakou agitku, ale musím bez jakékoli ironie napsat, že Sokolovský natočil křížence mezi Panelstory a Jistě pane ministře. Neskutečné panoptikum absurdních postav a jejich nekonečných výmluv, proč to pořád nejde. Už dlouho jsem se už žádného seriálu netěšil na další díl. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*Ja mam v nabytku objednanej stul uz 3 roky SOUDRUZI....* Ty pico. Je tohle vubec mozne?!! Keby som nemal 5+ a nezazil by som to, nikomu by som taku p*covinu neuveril. Jo, byly naky problemy, ale mleeko bylo za dve kacky. Skoda ze si baba Zemanova volicka uz nepamatovala kolik kacek tehdy (ne)vydelavala. :-D Ako humor (cierny) FANTASTICKE, Ako umenie DESIVE! 35% ()

Reklama

Reklama